GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - Σε ένα κοινό συλλαλητήριο αντί για τις τρεις κινητοποιήσεις που ήταν αρχικά προγραμματισμένες συμφώνησαν να συμμετέχουν όλοι οι φορείς και συντονιστικες ομαδες

- Όπως αναφέρει το voria.gr, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, έξω από το Βελ...

-




Όπως αναφέρει το voria.gr, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, έξω από το Βελλίδειο, όπως είχαν αποφασίσει οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία
Σημειώνεται ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί η συναυλία με την ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» για το απόγευμα του Σαββάτου, η οποία ματαιώθηκε και ένα συλλαλητήριο το μεσημέρι της Κυριακής την ώρα της συνέντευξης του πρωθυπουργού.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος, μετά από κοινή απόφαση όλων των συντονιστικών ομάδων το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν θα πραγματοποιηθεί και θα μεταφερθεί το Σάββατο, που είναι τα εγκαίνια της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το Σάββατο «θα είμαστε δεκάδες χιλιάδες, όλοι εμείς ενωμένοι», είπε ο κ. Καλόγηρος και πρόσθεσε: «Προκαλώ τον κ. Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ να ανακοινώσει δημοψήφισμα για το Μακεδονικό για να μιλήσει ο ελληνικός λαός».

Ακόμη, ο ίδιος έκανε λόγο για «παρακρατικές οργανώσεις ππου απειλούν τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων και δημιουργούν κλίμα εκφοβισμού», οι οποίοι όμως θα υποχωρήσουν μόλις δουν το πλήθος, το ερχόμενο Σάββατο.

Ανέφερε, δε ότι στη συγκεκριμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας δεν θα υπάρχουν ομιλητές, καθώς μίλησαν αρκετοί στα προηγούμενα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα. 

«Θα υπάρχουν μικροφωνικές, τραγούδια και συνθήματα για να εμψυχώνεται ο κόσμος», τόνισε.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-