GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το αδιαχώρητο σε εκδήλωση στη Λάρισα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας (φωτο – βίντεο)

- Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας το βράδυ της Τετά...

-
Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας το βράδυ της Τετάρτης, την οποία διοργάνωσε η Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία (ΠΠΛ-Μ) με τις ευλογίες και την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.




Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Απόστολος Παπαρίσης ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση τονίζοντας ότι πίσω από την Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας «κρύβονται» δεκάδες Λαρισαίων.
«Βλέπουμε σήμερα εδώ», επισήμανε, «ανθρώπους συνειδητοποιημένους που ανησυχούν πολύ για το θέμα της Μακεδονίας και για το προσύμφωνο που υπεγράφη, το οποίο είναι απαράδεκτο και πρέπει να ακυρωθεί από την ελληνική βουλή.
Πρέπει να αναλάβουμε άμεσα δράση, η Μακεδονία μας ενώνει».

Εν συνεχεία παρουσίασε τους δύο ομιλητές της εκδήλωσης κ.κ. Δημήτρη Νάτσιου «Η Πατρίδα και οι Εφιάλτες της» και Θεοφάνη Μαλκίδη «Μακεδονία: Η “Συμφωνία” και το καθήκον του Ελληνικού λαού».

Εκπρόσωπος της εκκλησίας ο Πατέρας Στέφανος Γιάνναρος απεύθυνε χαιρετισμό, ευλόγησε την εκδήλωση και ζήτησε να ψάλλει όλος ο κόσμος μαζί του το τροπάριο του Αγ. Δημητρίου του μεγαλομάρτυρος, όπως και έγινε.
Μεταξύ άλλων ο Πατέρας τόνισε: «Είμαστε εδώ για να ενημερωθούμε για αυτό το μεγάλο ζήτημα.
Η Αγία μας Εκκλησία πάντα συμπορευόταν με τον λαό, με το Έθνος και ήταν πρώτη στους αγώνες της πατρίδας, ήταν πρώτη στις θυσίες και κράτησε την φλόγα της λευτεριάς.
Στα χνάρια αυτής της παραδόσεως και η τοπική μας εκκλησία είναι πάντα παρούσα και πρωτοκαθεδρία σε αυτές τις εκδηλώσεις».
Έντονη ήταν η ομιλία του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Δημήτρη Παπαδημόπουλου ο οποίος τόνισε: «Δεν πρέπει να μείνουμε ασυγκίνητοι μπροστά σε όλα αυτά.
Μια νέα τάξη πραγμάτων προσπαθεί να επιβληθεί και να ελέγξει κάθε πτυχή της ζωής μας. Προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε», ολοκληρώνοντας τον λόγο του με το «ΖΗΤΩ η Μακεδονία» κάτω από θερμά χειροκροτήματα.

Ακολούθησαν οι ομιλίες των κ.κ. Νάτσιου και Μαλκίδη, και εν συνεχεία έγινε ανοιχτή συζήτηση, όπου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις του κοινού.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν οι κ.κ. Νίκος Κατσαρός (πρώην βουλευτής και πρώην πρόεδρος ΕΛΓΑ), Κώστας Σαμουρέλης (πρώην αντιδήμαρχος Λαρισαίων), Χρήστος Σιδηρόπουλος (συνδικαλιστής).


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

-

-

-


-


-

-

-







-





-

https://www.onlarissa.gr/2018/09/12/504526/

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-