GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.: ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

- ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.: ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ Ο Σημίτης επέβαλε την διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες. ...

-



ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.: ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Ο Σημίτης επέβαλε την διαγραφή του θρησκεύματος από τις ταυτότητες.
Όταν πήρε την κυβέρνηση η Ν.Δ. όλοι περίμεναν (όχι εμείς…) ότι θα αλλάξει τον νόμο η Ν.Δ. και θα επιτρέπεται και πάλι η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.
Δεν έγινε τίποτε.
Σας παραθέτουμε σχετικά δημοσίευμά μας εκείνου του καιρού: 

“Τι θα γίνει με τις ταυτότητες;
Στην ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Θ. Ρουσόπουλος προ ημερών υπήρξε και ο εξής διάλογος:

«ΣΙΔΕΡΗΣ: Με αφορμή τη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο, τι θα γίνει με τις ταυτότητες;
Δεν θα φανείτε ασυνεπείς στον Αρχιεπίσκοπο;

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ισχύει ό,τι σας έχω πει στις προηγούμενες ερωτήσεις και θα ισχύει και στις επόμενες.

ΒΛΑΧΟΣ: Μας το θυμίζετε.

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ: Θα σας το αποστείλω.

ΒΛΑΧΟΣ: Δεν το θυμάστε ούτε εσείς.»

Δηλαδή εάν καταλάβατε καλά, το θέμα της μη αναγραφείς του θρησκεύματος στις ταυτότητες που επιβλήθηκε επί Σημίτη κατόπιν πιέσεως κυρίως των διεθνών σιωνιστικών οργανώσεων θα παραμείνει ως έχει. Μακάρι να διαψευστούμε …”

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά δεν διαψευστήκαμε! 

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.: Η ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα χρόνια της Ν.Δ. παρουσιαζόταν η σειρά «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ» εμπνευσμένη από γνωστό μυθιστόρημα.
Το μυθιστόρημα τελειώνει με τις σφαγές των Τούρκων στη Σμύρνη.
Γρήγορα, όμως, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβουμε τελείωσε τότε επί των ημερών της Ν.Δ. η τηλεοπτική σειρά «Τα παιδιά της Νιόβης», που αναφερότανε στην Μικρασιατική καταστροφή.
Μάλιστα στα τελευταία επεισόδια είχαν αρχίσει να γίνονται σαφείς αντιτουρκικές αναφορές και απ’ ό,τι λέγεται υπήρξε υψηλή διπλωματική παρέμβαση για να κλείσει όπως-όπως η σειρά!
Και έτσι έγινε…
Είναι βέβαιον ότι το μυθιστόρημα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ» δεν τελειώνει εκεί που τελείωσε η σειρά…

Μετά την μεταπολίτευση, επί κυβερνήσεως Ν.Δ., είχε απαγορευθεί επίσης κατόπιν παρεμβάσεως της τουρκικής πρεσβείας η προβολή της ταινίας του Κούνδουρου «1922».

2005: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Εκτεταμένα επεισόδια στο Παρίσι από λαθρομετανάστες.
Καθησυχαστική, όμως η κυβέρνηση της Ν.Δ. για το ενδεχόμενο μεταφοράς των γαλλικών ταραχών στην Αθήνα «Η προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των μεταναστών είναι διαρκής.
Έχει ήδη γίνει μια προσπάθεια από το υπουργείο Εσωτερικών επί του θέματος» δήλωσε τη Δευτέρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μεταφοράς των ταραχών που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι. 
Προσέθεσε ότι οι κοινωνίες στις άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ είναι διαφορετικές, ωστόσο -είπε- υπάρχουν προβλήματα που πρέπει κάποιος να ρυθμίσει «και η ελληνική κυβέρνηση φρόντισε να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις».

Αντί δηλαδή ο εκπρόσωπος της κυβερνήσεως να δηλώσει ότι θα εφαρμοστεί ο νόμος, μας είπε ότι στην Ελλάδα το κράτος είναι «καλό» απέναντι στους λαθρομετανάστες και έτσι δεν κινδυνεύουμε από επεισόδια!!!

2005: ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ

Στο θέμα παρενέβη και η αξιωματική αντιπολίτευση, που σε ανακοίνωσή της τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεταναστών, με την προχειρότητα που διακρίνει την πολιτική της σχετικά με το νόμο για την μεταναστευτική πολιτική.
Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ απαντά το υπουργείο Εσωτερικών τονίζοντας: «Η κοινωνία μας και πρωτίστως οι ίδιοι οι μετανάστες μπορούν να συγκρίνουν τώρα πια τις ημέρες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ με τις ημέρες της κυβέρνησης Καραμανλή, ιδίως μετά την έναρξη εφαρμογής του νόμου 3386/2005.»

Επιπλέον, το Υπουργείο των Εσωτερικών της κυβερνήσεως της Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι παρατείνεται για δύο ακόμη μήνες η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους λαθρομετανάστες, προθεσμία που έληξε στις 31 Οκτωβρίου 2005, προκειμένου αυτοί να υποβάλλουν δικαιολογητικά!!! 
Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση δηλώνεται ότι καλούνται να υποβάλλουν δικαιολογητικά νομιμοποίησης ακόμη και όσοι στο παρελθόν δεν είχαν υποβάλει! 




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sta-chronia-ths-nd#ixzz5Q1ymZnXJ