GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Φρίκη στην Κω: 28χρονος Ιρανός μεταναστης κρατουσε και βίαζε επί έξι ημέρες 15χρονη Ελληνιδα

- Η κοπέλα αποκάλυψε στις Αρχές ότι, από την προηγούμενη Πέμπτη ως την περασμένη Τρίτη, ο 28χρονος την εξανάγκασε επανειλημμένα...

-



Η κοπέλα αποκάλυψε στις Αρχές ότι, από την προηγούμενη Πέμπτη ως την περασμένη Τρίτη, ο 28χρονος την εξανάγκασε επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις και συνουσία χωρίς την θέλησή της
Έξι μερόνυχτα κράτησαν τα μαρτύρια που υπέφερε ένα 15χρονο κορίτσι από την Κω στα χέρια ενός 28χρονου Ιρανου, ο οποίος την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ξεκινώντας από απλή ασέλγεια και καταλήγοντας στον βιασμό της. 

Τελικά, βρήκε το κουράγιο να «σπάσει» τη σιωπή της.

Η ανήλικη Ελληνίδα μίλησε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν δεχθεί καταγγελία για τα όσα φέρεται ότι της έκανε ο αλλοδαπός και αποκάλυψε ότι, από την προηγούμενη Πέμπτη ως την περασμένη Τρίτη, την εξανάγκασε επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις και συνουσία χωρίς την θέλησή της.

Ο 28χρονος συνελήφθη το απόγευμα της τετάρτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω ο οποίος του άσκησε δίωξη για βιασμό σε βάρος ανήλικης και ζήτησε να υποβληθεί το κορίτσι σε ιατροδικαστική εξέταση για να πιστοποιηθεί η χωρίς την συναίνεσή της ερωτική πράξη. 

Ως τότε, ο φάκελος της δικογραφίας θα παραμένει ανοιχτός.

Τι αναφέρει η κατάθεση του θύματος 

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ο συλληφθείς είναι Ιρανός μετανάστης και το θύμα του μόλις 15 ετών! 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, την αρχική καταγγελία έκανε στην Αστυνομία μια φίλη της 15χρονης.
Στη συνέχεια, το θύμα κατέθεσε στις Αρχές ότι είχε γνωρίσει τον 28χρονο Ιρανό, ότι είχαν τηλεφωνική συνομιλία και ότι την 13η Σεπτεμβρίου 2018 συναντήθηκαν για πρώτη φορά και μετέβησαν σε ένα χωράφι, όπου την υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις.

Διατείνεται ότι την επόμενη ημέρα αλλά και την 16η, 17η και 18η Σεπτεμβρίου 2018 συναντήθηκε ξανά μαζί του σε ακατοίκητο σπίτι και ότι εκεί φοβούμενη υπέκυψε στις ερωτικές ορέξεις του και συνευρέθηκε μαζί του.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-
protothema.gr