GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ψάχνουν κάλπες και παραβάν μέχρι 19 Οκτωβρίου – Έγγραφο-φωτιά του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους δήμους

- Ένα έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους βάζει φωτιά στα σενάρια για τριπλές εκλογές τον Μάιο του 2019. Το έγγ...

-


Ένα έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους βάζει φωτιά στα σενάρια για τριπλές εκλογές τον Μάιο του 2019.
Το έγγραφο αποκάλυψε το cretalive και αποδεικνύει ότι στην κυβέρνηση καίγονται να βρουν κάλπες και παραβάν. Την ίδια ώρα οι δημοσκοπήσεις προκαλούν πονοκέφαλο στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Μετά από πληθώρα δημοσκοπήσεων και τα ξεκάθαρα μηνύματα του ελληνικού λαού κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο που αναζωπυρώνει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και επιβεβαιώνει την κατακόρυφη πτώση της κυβέρνησης στα ποσοστά.

Κλείσιμο της ψαλίδας και συνθήκες ακραίας πόλωσης «δείχνουν» τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων οι οποίες έχουν διενεργηθεί το τελευταίο διάστημα και δη μετά τις εξαγγελίες τόσο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα όσο και του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το έγγραφο βάζει μάλιστα και καταληκτική ημερομηνία την 19η Οκτωβρίου, στους δήμους που απευθύνεται για να προβούν σε ενημέρωση. Kαι μόνο η συγκεκριμένη ημερομηνία και η βιασύνη του επείγοντως βάζει τους πάντες σε… σκέψεις.

Με επείγον έγγραφο του τμήματος εκλογών και πολιτικών κομμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών ζητείται να ενημερώσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αν υπάρχει επάρκεια σε κάλπες και παραβάν ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Μαΐου.

Δείτε το έγγραφο:

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-