GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ξεσπά ο αδελφός της 19χρονης που τραυματίστηκε στο Αγρίνιο: Φασισμός είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι η αδελφή μου

- Την οργή του για το σοβαρό τραυματισμό της αδελφής του εξέφρασε με μια ανάρτησή του στο facebook ο αδελφός της 19χρονης, η οπο...

-


Την οργή του για το σοβαρό τραυματισμό της αδελφής του εξέφρασε με μια ανάρτησή του στο facebook ο αδελφός της 19χρονης, η οποία τραυματίσθηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ακολούθησαν την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο.

«Φασισμός αναρχοάπλυτα που αγοράζετε τα τσιγαριλίκια και τις φωτοβολίδες με τα λεφτά του μπαμπά είναι να τρώει φωτοβολίδα στο κεφάλι Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ επειδή έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ... #ΖΩΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο νεαρός, ο οποίος ανάρτησε στο προφίλ του και φωτογραφία μαζί με την 19χρονη.

-
Η κοπέλα είχε μόλις βγει διάλειμμα από το φροντιστήριό της και είχε καθίσει μαζί με δύο φίλες της σε ένα παγκάκι.
Την ίδια ώρα γινόταν η πορεία για τον Παύλο Φύσσα.
Τα ανυποψίαστα κορίτσια δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν όταν ξεκίνησε ο πετροπόλεμος ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και τις αστυνομικές δυνάμεις.
Έτσι, η Μαρία δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο είτε από πέτρα είτε από φωτοβολίδα και έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος.
Έχει υποστεί σοβαρά κρανιακά κατάγματα, έχει πολλά σπασμένα δόντια, ενώ έχει σπάσει και τη μύτη της.

Για τα σοβαρά επεισόδια στο Αγρίνιο συνελήφθησαν έξι άτομα (ηλικίας 15,17,19,20,28 και 31 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση σχετικά με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.
Το άτομο που χτύπησε τη 19χρονη δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και για το λόγο αυτό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-