GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ρωσικό κατασκοπευτικό με 14μελές πλήρωμα χάθηκε πάνω από τη Μεσόγειο - Βλήθηκε από βλήμα αεροσκάφους ή συστήματος αεράμυνας;

- Στρατιωτικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες της Τρίτης οπότε και η Μόσχα ανακοίνωσε ότι ένα κατασκοπευτικ...

-




Στρατιωτικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες της Τρίτης οπότε και η Μόσχα ανακοίνωσε ότι ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος Ilyushin Il-20 με 14μελές πλήρωμα χάθηκε πάνω από τη Μεσόγειο, περίπου 35 χλμ. από τις ακτές της Συρίας.
Σύμφωνα με Ρώσο αξιωματούχο η επικοινωνία με το πλήρωμα διεκόπη περίπου στις 23:00 ώρα Μόσχας, την ώρα που το αεροσκάφος επέστρεφε στη βάση Χμάιμιμ.

Η Ρωσία αναφέρει ότι μέχρι στιγμής η τύχη του αεροσκάφους και του πληρώματος παραμένει άγνωστη.
Το πρακτορείο TASS μετέδωσε ότι το Ilyushin Il-20 εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την ώρα που τέσσερα ισραηλινά F-16 επιχειρούσαν εναντίον συριακών στόχων στη Λαττάκεια.
Επιπλέον το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι τα ρωσικά ραντάρ κατέγραψαν εκτοξεύσεις πυραύλων από τη γαλλική φρεγάτα Auvergne που βρισκόταν στην περιοχή.
Οι Ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, την ώρα που πηγές από την αμερικανική κυβέρνηση θεωρούν ότι το ρωσικό κατασκοπευτικό καταρρίφθηκε κατά λάθος από τη συριακή αντιαεροπορική άμυνα κατά τη διάρκεια της αναχαίτισης των ισραηλινών πυραύλων.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


pontos-news.gr