GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ «βλέπει» HAARP πίσω από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι (για να ξεχαστεί η κυβέρνηση... )!

- Ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Μαϊστράλης δείχνει να παίρνει στα σοβαρά σενάρια συνωμοσία περί επίθεσης με ενεργειακά όλα ...

-Ο αντιπρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Γιώργος Μαϊστράλης δείχνει να παίρνει στα σοβαρά σενάρια συνωμοσία περί επίθεσης με ενεργειακά όλα τύπου HAARP, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο facebook .

Δείχνει να αναρωτιέται εάν ενεργειακά όπλα βρίσκονται πίσω από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν πλημμύρες και πυρκαγιές.

Θα πούμε το εξής:

Όντως οι αλλαγές του καιρού είναι περίεργες και πλέον προβληματικές, όμως ακόμα κι αν όντως μπορεί να ελεγχθεί ο καιρός με «άλλα μέσα» (κάτι που οι ισχυρότερες χώρες του πλανήτη «τρέχουν» ειδικά προγράμματα εδώ και δεκαετίες για να το κάνουν), αυτό ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ τα απίστευτα τραγικά λάθη και τις παραλείψεις του κρατικού μηχανισμού, με βάση τα οποία μέχρι αυτη την στιγμή βρήκαν φρικτό θάνατο 88 άνθρωποι, καταστράφηκαν περιουσίες και χιλιάδες άλλοι θα μείνουν «σημαδεμένοι» σωματικά και ψυχικά μέχρι το τέλος τους βίου τους.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ρωτά αν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό ενώ αναφέρει σε άλλο σημείο:

«Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά.
Τί είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 β. C) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ κοντά;
Photoshop;;»

-
Το πειραματικό πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) αλλά ακόμη και για επιτήρηση (surveillance). Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.

Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

Το πρόγραμμα έχει συνοδευτεί από συνωμοσιολογικές θεωρίες, σύμφωνα με τις οποίες, το HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές, εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.

Παρόμοια με το HΑARP ιονοσφαιρικά συστήματα είναι το EISCAT (European Incoherent Scatter Scientific Association) με εγκαταστάσεις στο Τρόμσο της Νορβηγίας (μέλη Νορβηγία, Σουηδία, Φινλανδία, Ιαπωνία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Κίνα), καθώς επίσης και το Ρωσικό SURA. Παρόμοιο σύστημα υπάρχει και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Δεν θα εξετάσσουμε εάν είναι εφικτός ο έλεγχος του καιρού, διότι επαναλαμβάνουμε, τα παιδαριώδη λάθη και οι τραγικές κυβερνητικές ευθύνες δεν παραγράφονται ακόμα και με εισβολή των... Κλίγκον ή των Ρόμουλανς ή των Σι Αρ, ή των Κρι ή των Τζεμ Χαντάρ (ανάλογα με ποια κόμικς διάβαζε ο καθένας μικρός) στον πλανήτη.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"
pronews.gr