GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

- Ο πρώην νομάρχης φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης και θα το ανακοινώσει επισήμως τον Σεπ...

-


Ο πρώην νομάρχης φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης και θα το ανακοινώσει επισήμως τον Σεπτέμβριο

Ο κύβος ερρίφθη για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και περιφερειάρχης, φέρεται να έχει λάβει την απόφαση να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ο κ. Ψωμιάδης ζύγισε επί μεγάλο χρονικό διάστημα τα πράγματα και με την οριστική ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφάσισε ότι ούτε θα ιδρύσει κόμμα, ούτε θα συμμετάσχει με κάποιο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές.

Αντιθέτως, μέσα του έχει ωριμάσει η ιδέα της διεκδίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς ο ίδιος θεωρεί –και το έχει πει δημοσίως και επανειλημμένα- ότι πρέπει να αλλάξει η παρούσα διοίκηση του δήμου, του κ. Γιάννη Μπουτάρη.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο, εκτός αν στο μεσοδιάστημα μεσολαβήσει κάτι που μπορεί να αλλάξει την απόφασή του, πράγμα που δεν θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό, όπως έλεγαν στενοί συνεργάτες του.

Η απόφαση του κ. Ψωμιάδη να διεκδικήσει τον κεντρικό δήμο δεν ελήφθη μόνο από την αντιπαλότητά του με τον κ.Μπουτάρη, αλλά κι επειδή όπως θεωρεί ο ίδιος, η ΝΔ, ο υποψήφιος της οποίας θεωρητικά είναι ο κύριος διεκδικητής του δήμου, αδρανεί. Γεγονός, που κατά τον κ. Ψωμιάδη, αβαντάρει τον κ. Μπουτάρη.

Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον κ. Ψωμιάδη έλεγαν ότι η ΝΔ έκανε ακριβώς το ίδιο στις δυο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις και ειδικά στην τελευταία, δίνοντας τη δυνατότητα στον δήμαρχο να κάνει απερίσπαστος την προεκλογική του εκστρατεία και φυσικά να κερδίσει τις εκλογές.

Εφόσον επιβεβαιωθεί τον Σεπτέμβριο η υποψηφιότητα Ψωμιάδη, αυτή θα ανακατέψει πολύ την τράπουλα για τον δήμο Θεσσαλονίκης και θα ανεβάσει πολύ τον πήχη για όλους τους υποψήφιους, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Ψωμιάδης διατηρεί αξιομνημόνευτες δυνάμεις στην πόλη, που έτσι κι αλλιώς θα τον στηρίξουν.
Άλλωστε, ο ίδιος λέει ότι είχε σειρά τέτοιων μηνυμάτων από πολίτες που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της διεκδίκησης της δημαρχίας.

Ο κ. Ψωμιάδης θεωρεί ότι η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τον Σεπτέμβριο θα σημάνει και την έναρξη –ατύπως μεν, ουσιαστικά δε- της προεκλογικής περιόδου.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Πηγή:voria.gr