GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη Κύρτσου: Τι θέλουν οι Βρυξέλλες για ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

- Σε μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει συζητήσεις προχώρησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος λέγοντας πως ένα από τα σενάρ...

-



Σε μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει συζητήσεις προχώρησε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος λέγοντας πως ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι ευρωπαίοι εταίροι είναι και ένας κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων υπό τους ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.  Κύρτσος υποστήριξε ότι πρόσωπα από την Ευρώπη, με δικαίωμα υπογραφής στα ελληνικά ζητήματα διερευνούν το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, μετά την έξοδο από το μνημόνιο.
Όπως σημείωσε ο ευρωβουλευτής, μια από τις ερωτήσεις που του θέτουν στις Βρυξέλλες, είναι «πώς μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ».
«Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι ευρωπαίοι εταίροι μας ως λύση σε πολλά προβλήματα, σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα, είναι κι ένας κυβερνητικός συνασπισμός κομμάτων» σημείωσε για να προσθέσει: «Αν γινόταν κάτι τέτοιο (συνεργασία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) ξαφνικά, πιστεύω ότι θα οδηγούσε στην απαξίωση των κομμάτων.
Δε νομίζω ότι ένα τέτοιο σενάριο λύνει το πρόβλημα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-