GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εμπρός Αετέ, Δικέφαλε! Τεράστιο διπλό για την ΑΕΚ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Μετά τον ΠΑΟΚ, το έκανε και η ΑΕΚ! Η Ένωση άντεξε στην πίεση της Βίντι μετά το 70', πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 και πλέ...

-




Μετά τον ΠΑΟΚ, το έκανε και η ΑΕΚ!
Η Ένωση άντεξε στην πίεση της Βίντι μετά το 70', πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 και πλέον έρχεται στο ΟΑΚΑ, για να "κλειδώσει" την πρόκρισή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ: Πολύ προσεκτικές ήταν και οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σημαντικές φάσεις μπροστά στα δύο καρέ, παρά κάποια μακρινά σουτ από τους Λιβάγια και Μπακασέτα από πλευράς ΑΕΚ.
Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν εύκολα την μπάλα, όμως δεν άφηναν σε καμία περίπτωση χώρους στους Ούγγρους για να απειλήσουν την εστία του Μπάρκα.

Κι ενώ το παιχνίδι κυλούσε σε χαμηλό τέμπο, ήρθε η φάση του 22ου λεπτού για να αλλάξει τα πάντα στην αναμέτρηση.
Ο Χούστι μάρκαρε σκληρά με τις τάπες τον Μπακασέτα και ο διαιτητής, Τζανλούκα Ρόκι δεν δίστασε να του δείξει απευθείας την κόκκινη κάρτα και την άγουσα για τα αποδυτήρια. Από εκείνο το σημείο και μετά η Ένωση πήρε τον πλήρη έλεγχο, ενώ την ίδια στιγμή οι παίκτες της Βίντι ήταν πολύ εκνευρισμένοι, υποπίπτοντας σε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.
Σε μια από τις πρώτες καλές φάσεις που έβγαλε η
ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 34' ο Χουλτ έβγαλε από αριστερά τη σέντρα προς τον Σιμόες, αυτός πάσαρε δίπλα του στον Μπακασέτα, ο τελευταίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κόβασικ έδιωξε, όμως ο Κλωναρίδης ήταν κοντά, πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Ένωσης.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Βίντι απείλησε στο 39' με κεφαλιά του Φιόλα, όμως ο Μπάρκας απέκρουσε, ενώ στο 41' ο Κλωναρίδης προσπάθησε να κρεμάσει τον κίπερ της Βίντι, αλλά δεν τα κατάφερε. Μάνταλος και Μπακασέτας απείλησαν στο 43' και το 44', στις τελευταίες φάσεις για το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο για την ΑΕΚ, αφού στο 49' ο Μπακασέτας έκανε το 0-2 με σουτ έξω από την περιοχή, που πρώτα κόντραρε σε αντίπαλο παίκτη.
Ο σκόρερ της Ένωσης δεν έμεινε για πολύ ακόμα στο ματς, καθώς στο 53' είδε την απευθείας κόκκινη και αυτός, φέρνοντας ξανά στα ίσα τις αριθμητικές ισορροπίες.
Το παιχνίδι είχε αποκτήσει καλό ρυθμό, με την ΑΕΚ να απειλεί στο 56' με τον Μάνταλο και την Βίντι να ανεβάζει κατακόρυφα απόδοση φτάνοντας στη μείωση του σκορ στο 67'.
Μετά από βαθιά μπαλιά του Κόβας, ο Λαμπρόπουλος γλίστρησε και έβγαλε τετ-α-τετ τον Λάζοβιτς, που δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-2.
Μετά το γκολ που έβαλαν οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους Κιτρινόμαυρους στα καρέ τους και τους "βομβάρδισαν", την ώρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν έξαλλος στον πάγκο της ομάδας του.

Χάτζιτς και Στοπίρα έχασαν καλές φάσεις στο 73' και το 76', αντίστοιχα, ενώ στο 78΄ ο Νεγκό απώλεσε εκπληκτική ευκαιρία, αστοχώντας σε κενή εστία. 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




http://sportdog.gr