GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κοσσυφοπέδιο: Οι Αλβανοί καίνε την τουρκική σημαία

- Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου καταδίκασε την Παρασκευή τις πρόσφατες πράξεις βανδαλισμού στη χώρα με στόχο την Τουρκία και το...

-



Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου καταδίκασε την Παρασκευή τις πρόσφατες πράξεις βανδαλισμού στη χώρα με στόχο την Τουρκία και τον τουρκικό λαό.

Σε ένα βίντεο εμφανίζεται μια μικρή ομάδα ανθρώπων να κατεβάζει μια τουρκική σημαία στο κέντρο της Πρίστινα, να την σχίζει και να την καίει.

Η ομάδα δήλωσε ότι συγκεντρώθηκε στην πρωτεύουσα για να υποστηρίξει τον υφυπουργό Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου Γκιέργκι Ντεντάι, ο οποίος είχε δημοσιεύσει προσβλητικό περιεχόμενο κατά της Τουρκίας και των Τούρκων.

Σε γραπτή δήλωση, η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου χαρακτήρισε την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εκδήλωση ως ‘ρατσιστική’.

«Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου καταδικάζει έντονα κάθε είδους πράξεις βανδαλισμού που είναι επιζήμιες για το κράτος και τα εθνικά σύμβολα της Τουρκία», αναφέρει η ανακοίνωση.
Τονίζει ότι η κυβέρνηση ζήτησε από τις αρχές επιβολής του νόμου να λάβουν  μέτρα εναντίον εκείνων που βλάπτουν την αρμονία και τη συνύπαρξη των πολιτών, ανεξάρτητα από τον εθνοτική τους καταγωγή.

Μάλιστα, σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα,  το Δημοκρατικό Τουρκικό Κόμμα του Κοσσυφοπεδίου ( KDTP) ζήτησε επίσημα από τον πρωθυπουργό  Ραμούς  Χαραντινάι να αποπέμψει τον Ντεντάι από το αξίωμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


(Στοιχεία από worldbulletin.net)
--
The Hellenic Information Team


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-