GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανασχηματισμός: Αυτοί έμειναν εκτός κυβέρνησης

- Επτά υπουργοί και υφυπουργοί έμειναν εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το απόγευμα της...

-


Επτά υπουργοί και υφυπουργοί έμειναν εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος στον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/08/2018).

Εκτός κυβέρνησης έμεινε ο μέχρι σήμερα υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και την επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό ο οποίος φέρεται να του είπε ότι τον χρειάζεται στο κόμμα.

Ο Σταύρος Κοντονής αφήνει ένα υπουργείο όπως το Δικαιοσύνης στο οποίο πέρασε από 40 κύματα, τόσο με την υπόθεση Κουφοντίνα, όσο και πρόσφατα με την υπόθεση της αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου.

Εκτός κυβέρνησης μένει και ο Βαγγέλης Αποστόλου από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Το πρόσωπο που δεν θεωρήθηκε έκπληξη η απομάκρυνσή του είναι η μέχρι σήμερα υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου με τελευταίο «επίτευγμα» την προσπάθεια υποβάθμισης του βανδαλισμού από δυο γυναίκες των εκθεμάτων στο Βυζαντινό Μουσείο.

Ο Γιάννης Αμανατίδης αντικαταστάθηκε από τον Μάρκο Μπόλαρη στην θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα θρησκευμάτων, ενώ ο Γιάννης Μπαλάφας μένει εκτός κυβέρνησης με την θέση του να μένει κενή στο υφυπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Τέλος, ο οικολόγος, Γιάννης Τσιρώνης παραχώρησε την θέση του σε στέλεχος των ΑΝΕΛ, την Ολυμπία Τελιγιορίδου, που μπήκαν δυναμικά στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-