GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Σιάτλ- Αεροσκάφος απογειώθηκε χωρίς άδεια και ύστερα συνετρίβη- Πληροφορίες ότι σηκώθηκαν μαχητικά- ΤΩΡΑ

- Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αεροσκάφος των αερογραμμών Alaska Airlines Q400, εκλάπη από το διεθνές αεροδρόμιο Seattle–Tac...

-


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αεροσκάφος των αερογραμμών Alaska Airlines Q400, εκλάπη από το διεθνές αεροδρόμιο Seattle–Tacoma κάτω από άγνωστες συνθήκες και λίγα λεπτά αργότερα συνετρίβη νότια του Puget Sound.
Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αυτόπτες μάρτυρες είδαν μαχητικά F-15 να το ακολουθούν και λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν καπνούς.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, πρόκειται για ένα αεροσκάφος της Alaska Airlines, ένα Horizon Air Q400, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ένας υπάλληλος έκλεψε το αεροσκάφος και χωρίς να έχει λάβει άδεια προχώρησε στην απογείωση του.
Λίγο αργότερα το αεροπλάνο συνετρίβη στο Πάτζετ Σάουντ κοντά στο Σιάτλ.

-
Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πληροφορίες ότι ένα ή περισσότερα μαχητικά F-15 «σηκώθηκαν» μόλις σήμανε ο συναγερμός.

Η λειτουργία του αεροδρομίου σταμάτησε, κάποιοι επιβάτες έγραψαν στα social media ότι αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν σταμάτησε ξαφνικά στον διάδρομο του αεροδρομίου.

 -


-
Πηγή πληροφοριών: vox.com, telegraph.co.uk, theguardian.com


Πηγή ΦΩΤΟ: chicago.suntimes.com, getty images

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-