GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γύρισαν στην πατρίδα οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί - Με τις στολές τους κατέβηκαν από το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

- Σε ελληνικό έδαφος βρίσκονται από τις 03:20 τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μετά από 167 ημέρ...

-


Σε ελληνικό έδαφος βρίσκονται από τις 03:20 τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μετά από 167 ημέρες κράτησης στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης ντυμένοι με τις στρατιωτικές του στολές κατέβηκαν από το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος που τους μετέφερε από το αεροδρόμιο του Τσολού, όπου τους περίμενε τιμητικό άγημα της στρατονομίας καθώς και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής μαζί με τους γονείς τους.






-
Δεν έλειπαν τα χαμόγελα κατά τη διάρκεια της επιστροφής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Αδριανούπολη.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Δημήτρη Κούκλατζη και τον Άγγελο Μητρετώδη μέσα στο Πρωθυπουργικό αεροσκάφος να συνομιλούν με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο και τον υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια της πτήσης τσούγκρισαν τα ποτήρια τους πίνοντας μπύρα.

Δείτε τις φωτογραφίες







-
Νωρίτερα τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης μετέδιδαν εικόνες από την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης.


-
-

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-