GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

2η Πανελλήνια Μηχανοκίνητη Πορεία για τη Μακεδονία

- «Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στην 1η πανελλήνια μηχανοκίνητη πορεία, από την Θεσσαλονίκη στη Βεργίνα λέμε «όχι» στο ξεπούλημα ...

-



«Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στην 1η πανελλήνια μηχανοκίνητη πορεία, από την Θεσσαλονίκη στη Βεργίνα λέμε «όχι» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας! 
Μετά την πρώτη μεγάλη μοτοπορεία της Θεσσαλονίκης με την προσέλευση πολλών μηχανών, που έγινε για τη Μακεδονία μας, την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου,  διοργανώνεται η 1η Πανελλήνια Πορεία Μηχανών, Αυτοκινήτων, Φορτηγών, Αγροτικών και λοιπών Επαγγελματικών Οχημάτων, με εκκίνηση τη Θεσσαλονίκη και κατεύθυνση την ιστορική Βεργίνα. 
Σκοπός της 1ης πανελλήνιας μηχανοκίνητης πορείας είναι στο να πούμε «ΟΧΙ» στο ξεπούλημα της Μακεδονίας και την καταγγελία  του άρθρου 120 για την ονομασία των Σκοπίων αλλά και τον άδικο θάνατο τόσων Ελλήνων στο Μάτι.
Για ακόμη μια φορά, ενωνόμαστε όλοι οι Έλληνες σαν μια γροθιά, για την υπεράσπιση των διαχρονικών Αξιών του Γένους μας!

Για αυτό καλούμε όλους και όλες να στηρίξουν αυτή την ενέργεια, που οργανώνεται και στηρίζεται από πολιτιστικούς, αθλητικούς, αυτοκινητιστικούς, μοτοσυκλετιστικούς και εκκλησιαστικούς συλλόγους, από οργανώσεις αγροτών και επαγγελματιών οδηγών, από φορείς πόλεων και από απλό κόσμο.
Στις δύσκολες ώρες των περίεργων αυτών καιρών, που η Πατρίδα μάς χρειάζεται, γινόμαστε μια φωνή, μια γροθιά, μια οικογένεια και στεκόμαστε φρουροί στις νέες δικές μας Θερμοπύλες.
Θα είμαστε όλοι μαζί εκεί για να σφίξουμε τα χέρια και να γνωρίσουμε το πρόσωπο του κάθε Έλληνα πατριώτη».

Β. Τεζάρης

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-