GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μήνυμα συμπαράστασης και μια έκκληση από την Ελληνίδα σύζυγο του Τομ Χανκς

- Η Ρίτα Γουίλσον αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που είχε ποστάρει λίγο νωρίτερα η επίσης Ελληνίδα χήρα του Κρις Κορνέλ, με ένα...

-




Η Ρίτα Γουίλσον αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που είχε ποστάρει λίγο νωρίτερα η επίσης Ελληνίδα χήρα του Κρις Κορνέλ, με ένα παρόμοιο μήνυμα
Με την Ανατολική Αττική να μετράει ακόμα τις πληγές της από την πύρινη λαίλαπα που άφησε πίσω της δεκάδες νεκρούς, πολλοί είναι οι διάσημοι στο εξωτερικό που εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ελληνικό λαό, για την τραγωδία που βιώνει.

Από αυτούς δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Ρίτα Γουίλσον, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σύζυγος του Τομ Χανκς. 

Με μια φωτογραφία που δείχνει τις παραλίες της Ανατολικής Αττικής τυλιγμένες στις φλόγες, ανθρώπους στη θάλασσα και μια ελληνική σημαία, η ηθοποιός απευθύνει έκκληση σε «όσους απόλαυσαν ποτέ το κολύμπι στις ελληνικές θάλασσες», «θαύμασαν τα αρχαία ερείπια στην Ελλάδα» ή έχουν απλώς ως όνειρο να επισκεφθούν την χώρα μας, να επισκεφθούν τον λογαριασμό του The Hellenic Initiative, για να κάνουν μια δωρεά για τα θύματα της καταστροφής.

«Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα», αναφέρει στο μήνυμά της η σύζυγος του Τομ Χανκς. 

Λίγο νωρίτερα, την ίδια φωτογραφία με ανάλογο μήνυμα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαρασμό στο Instagram και η Βίκι Κορνέλ, χήρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή που έβαλε πριν μερικούς μήνες τέλος στη ζωή του.





-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"