GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σοκ στα νότια προάστια - Γυναίκα χαράκωσε μωρά σε εμπορικό κέντρο

- Ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους των νοτίων προαστίων της Αθήνας, η πληροφορία ότι πριν από λίγες ημέρες, μία γυναίκα ...

-


Ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους των νοτίων προαστίων της Αθήνας, η πληροφορία ότι πριν από λίγες ημέρες, μία γυναίκα χαράκωσε ένα μωρό μέσα σε εμπορικό κέντρο.
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα μπήκε στο εμπορικό κέντρο και αφού πλησίασε μία μητέρα, που κρατούσε αγκαλιά το μόλις δυόμισι μηνών μωρό της, το χαράκωσε.
Ωστόσο, να σημειωθεί ότι το περιστατικό δεν επιβεβαιώνεται από την αστυνομία.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως πρόκειται για γυναίκα πάνω από πενήντα ετών, μετρίου αναστήματος, με ξανθά μαλλιά και μαύρα ρούχα, η οποία κρατούσε στα χέρια της ένα καρότσι για ψώνια. Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς χαράκωσε τα γυμνά πατουσάκια του μωρού με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.

Η γυναίκα-μυστήριο χτύπησε στην πλάτη το μωρό που έκλαιγε με στόχο-υποτίθεται- να το ηρεμήσει κι έπειτα χάθηκε μέσα στο πλήθος.

Μόλις η μητέρα του μωρού διαπίστωσε ότι από τις πατούσες του έτρεχε αίμα, υπέστη σοκ και κάλεσε αμέσως τους άνδρες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου.
Έμαθε τότε πως νωρίτερα, η μαυροφορεμένη γυναίκα είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε ακόμη δύο βρέφη μέσα σε κατάστημα παιδικών ρούχων και παιχνιδιών.

Είναι ενδεικτικό πως υπάρχουν πληροφορίες οι οποίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει επιτεθεί και σε άλλο ένα μωρό, το οποίο βρισκόταν με τη μητέρα του σε πολυκατάστημα του Αλίμου.

Οι φωτογραφίες με τις τραυματισμένες πατούσες έχουν ήδη ανέβει στα social media, όμως να σημειωθεί πως  δεν έχει γίνει καμία καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. για τέτοιο περιστατικό.

-
enikos.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-