GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έλληνες στρατιωτικοί: ΒΙΝΤΕΟ με την κυβερνητική κοροϊδία για τον εμειρογνώμονα των κινητών

- Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθούν 5 μήνες και οι δυο Έλληες στρατιωτικοί συνεχίζουν να παραμένουν αιχμάλωτοι των Τούρκων στις ...

-



Σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθούν 5 μήνες και οι δυο Έλληες στρατιωτικοί συνεχίζουν να παραμένουν αιχμάλωτοι των Τούρκων στις φυλακές Αδριανούπολης.
Όλο αυτό το διάστημα, υπήρξαν ολιγωρίες και λανθασμένοι χειρισμοί, αλλά και πολλά… ψέματα από τους αρμόδιους της Κυβέρνησης που χειρίζονται την σοβαρή αυτή υπόθεση.
Τελευταία απόδειξη, το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης που διαβεβαίωνε εκ μέρους της Κυβέρνησης τον περασμένο Μάρτιο ότι στάλθηκε εμπειρογνώμονας από το υπουργείο Εξωτερικών και παραβείσκεται στον έλεγχο των κινητών του Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη.
Τώρα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μας είπε ότι οι Τούρκοι δεν είχαν δεχθεί τελικά να είναι παρών εκπρόσωπος της Ελλάδας στην συγκεκριμένη διαδικασία.
Μην ξεχνάμε ότι η τελευταία απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης, είχε ως μια από τις δικαιολογίες πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο έλεγχος των κινητών. 
Οπότε, η ατάκα της υπουργού Θεανώς Φωτίου στο τέλος του παρακάτω βίντεο, δεν χρειάζεται απάντηση: “Μα τί είμαστε;
Απατεώνες είμαστε;”


-
www.evros-news.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-