GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Φρεγάτα και αρματαγωγό ανοικτά του Ζούμπερι για να απεγκλωβίσουν εκατοντάδες κατοίκους

- Βρίσκονται στην παραλία στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας και περιμένουν την από θαλάσσης σωτηρία - Κλειστή η περιφερειακή οδ...

-



Βρίσκονται στην παραλία στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας και περιμένουν την από θαλάσσης σωτηρία - Κλειστή η περιφερειακή οδός από Ραφήνα σε Μάτι για να διευκολυνθεί η μεταφορά τους.
Από λεπτό σε λεπτό με εντολή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη αποπλέουν απο το Ναύσταθμο της Σαλαμίνας η φρεγάτα ΕΛΛΗ και το αρματαγωγό ΙΚΑΡΙΑ του Πολεμικού Ναυτικού με σκοπό να μεταβούν στο Ζούρμπερι και να παραλάβουν εκατοντάδες πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι στο Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. 
Τα δύο πλοία του ΠΝ αναφέρεται να φτάσουν ανοικτά της περιοχής σε μιάμιση περίπου ώρα. 
Όταν φτάσουν εκεί, πάντα υπό τον συντονισμό του ναθυάρχου Αποστολάκη, η φρεγάτα θα κατεβάσει τις βάρκες της (ΠΑΚ) η καθεμιά από τις οποίες χωρά  20 άτομα  και θα ξεκινήσει η επιχείρηση μεταφοράς  των εγκλωβισμένων στα δύο πλοία. 

Να σημειώσουμε πως μόνον τα παιδιά από τις κατασκηνώσεις που έχουν βρει καταφύγιο στις παραλίες της περιοχής είναι 650, ενώ μαζί τους έχουν καταφύγει και εκατοντάδες πολίτες.

 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




protothema.gr