GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πατριωτικός ξεσηκωμός για την Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα και τη Θεσσαλονίκη – Αντισυγκέντρωση από αναρχικούς στο άγαλμα Βενιζέλου

- Στους δρόμους βρίσκεται ξανά ο Ελληνικός λαός, παρά την αφόρητη ζέστη, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση κατά τις αλυτρωτική...

-


Στους δρόμους βρίσκεται ξανά ο Ελληνικός λαός, παρά την αφόρητη ζέστη, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση κατά τις αλυτρωτικής συμφωνίας των Πρεσπών.
Κάθε διαδηλωτής στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αποτελεί σύμβολο πατριωτισμού, αποφασιστικότητας και μηδενικής ανοχής σε ανθελληνικές υπογραφές. 
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.
Περίπου 300 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, κρατούν ελληνικές σημαίες και εκφράζουν την αντίθεσή τους στην συμφωνία των Πρεσπών.

Η Βασ. Σοφίας στο ύψος της Βουλής έχει κλείσει ενώ στον προαύλιο χώρο της Βουλής και στο Σύνταγμα βρίσκονται αυτή τη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Διοργανωτές του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, είναι το κίνημα Εθνικής Άμυνας για τη Μακεδονία «Μέγας Αλέξανδρος» και η Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:





-
-

-

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν το Άγαλμα Βενιζέλου για να εμποδίσουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 
Υπό κατάληψη από ομάδα περίπου 150 αντιεξουσιαστών βρίσκεται αυτήν την ώρα η περιοχή του Αγάλματος Βενιζέλου στην πλ. Αριστοτέλους όπου είναι προγραμματισμένο για τις 19.00 συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν αιφνιδιαστικά σε αυτήν την κίνηση θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου αν και είχαν καλέσει σε αντισυγκέντρωση μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στις 18.00.

Οι διοργανώτες κατηγορούν τους αντιεξουσιαστές για κατάληψη του σημείου. Καλούν τους διαδηλωτές να συγκεντρωθούν μπροστά από το άγαλμα Αριστοτέλη.

Στην πλατεία Αριστοτέλους αποφάσισαν τελικά να πραγματοποιήσουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία οι διοργανωτές του καθώς στο προγραμματισμένο σημείο, το άγαλμα Βενιζέλου, έχουν συγκεντρωθεί αντιεξουσιαστές.

Οι διοργανώτες κατηγορούν τους αντιεξουσιαστές για κατάληψη του σημείου και καλούν όλους τους διαδηλωτές να συγκεντρωθούν μπροστά από το άγαλμα Αριστοτέλη στις 19.00.

«ΌΛΟΙ σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους μπροστά ακριβώς από το Άγαλμα του Αριστοτέλη στις 7 ακριβώς.
Δεν θα τους περάσει, οι αναρχικοί κάνανε κατάληψη την πλατεία στο άγαλμα Βενιζέλου.
Όλοι παρόντες να μην λείψει κανείς δεν φοβόμαστε και δεν εκγαταλείπουμε τον αγώνα μας υπέρ της Μακεδονίας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

-
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην πλατεία Αριστοτέλους
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συγκέντρωση για τη Μακεδονία στην πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από το άγαλμα του Αριστοτέλη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι συγκεντρωμένοι κρατώντας ελληνικές σημαίες φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας καθώς επίσης και κατά των πολιτικών.

Στη συνέχεια πιθανόν να πραγματοποιήσουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

-

-
Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα:











-
pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-