GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ - Πλήθος κόσμου έδωσε ακόμη μια φορά δυναμικά το παρόν σε πορεία διαμαρτυρίας στα Γιαννιτσά για το όνομα της Μακεδονίας - ΒΙΝΤΕΟ

- Πλήθος κόσμου έδωσε ακόμη μια φορά δυναμικά το παρόν σε πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά. Πολίτες κάθε...

-


Πλήθος κόσμου έδωσε ακόμη μια φορά δυναμικά το παρόν σε πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά.
Πολίτες κάθε ηλικίας, κουνώντας ελληνικές σημαίες, θέλησαν να βροντοφωνάξουν πως «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική».

Συνολικά 72 πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς, από όλο το δήμο, αλλά και πανελλήνιων πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων υπέγραψαν και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Πέλλας.

Σε μια ειρηνική πορεία με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πνευματικό κέντρο έως τον πεζόδρομο της πόλης, κάτοικοι της περιοχής ήταν εκεί διαμαρτυρόμενοι για την συμφωνία μεταξύ των Πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων, αλλά και των Υπουργών Εξωτερικών.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν ο Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα.












-
Επόμενο συλλαλητήριο για την Μακεδονία έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, με το οποίο οι διοργανωτές θέλουν να στείλουν το μήνυμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

-

-

Logos Pellas


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-