GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου:Είσαι ένας Μ….ας Αριστερός του κ…ου»

- «Εξω από τα δόντια» τα είπε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην αριστερή αντιπολίτευση του δήμου όταν τον κατηγόρησαν ότι «ο...

-



«Εξω από τα δόντια» τα είπε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην αριστερή αντιπολίτευση του δήμου όταν τον κατηγόρησαν ότι «οι προτάσεις του για στήριξη των πυρόπληκτων έχουν να κάνουν με «επικοινωνιακούς σκοπούς».

«Δεν χρειάζομαι διαφήμιση», είπε ο Α.Μπέος και πρόσθεσε: 

«Δεν είμαστε ίδιοι», είπε ο Μπέος για να του απαντήσει ο Γαργάλας: «Ευτυχώς».

«Ποιος είδε τον Μπέο και δεν τον φοβήθηκε», τότε: Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος που ακολούθησε:

Αχ. Μπέος: «Όχι βέβαια. Εσύ είσαι ένας μαλ….κας»

Κ. Γαργάλας: «Ντροπή σου».

Αχ. Μπέος: «Πρόσεξε γιατί δύο έδρανα απόσταση έχουμε. Πλησιάζουμε πολύ κοντά»

Κ. Γαργάλας: «Δεν ντρέπεσαι;»

Αχ. Μπέος:«Όξω από εδώ Καραγκιόζη. Ασε αυτό το ύφος σε μένα».

Κ. Γαργάλας: «Θα φύγω. Δεν είσαι… ούτε μια τρίχα από τα παπούτσια μου δεν είσαι».

Αχ. Μπέος: «Κάτσε κάτω ρε νούμερο.
Αριστερέ του κώ...ου.
Πάρτε το 166.
Να πας να ξυρίσεις το μουστάκι γελοίο υποκείμενο».

Στη συνέχεια, ο Γαργάλας ανήσυχος από τις διαθέσεις του Α.Μπέου βγήκε από την αίθουσα, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν από τη συνεδρίαση τόσο ο κ. Γαργάλας, όσο και ο κ. Ιάσονας Αποστολάκης.

Από τα πυρά του Αχιλλέα Μπέου δεν ξέφυγε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάνος, επειδή τόλμησε να χαρακτηρίσει απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν, ασκώντας κριτική στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την στάση και ανοχή που έδειξε.
Ο Μπέος αποκάλεσε τον Νάνο «ηθικολόγο κομμουνιστή με το μουστάκι»,, ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μουλάς κατηγόρησε την αντιπολίτευση για τον εκτροχιασμό της κατάστασης: «Σε κάθε επεισόδιο ρίχνετε μομφές κατά του προεδρείου, αλλά στα περισσότερα επεισόδια πρωτοστατείτε.
Είστε μεγάλοι άνδρες και να αναλάβετε την ευθύνη σας. Δεν φταίω εγώ αν σιγοντάρετε τους μπαχαλάκηδες», είπε.

Απαντώντας, εξάλλου, σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Αρ. Δουλόπουλου για το αν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εκκένωσης στον Δήμο Βόλου σε περίπτωση πυρκαγιάς, ο Μπέος έφερε ως παράδειγμα τη συνοικία της Αγίας Παρασκευής, λέγοντας ότι αν συμβεί κάτι, θα καούνε όλοι οι κάτοικο με ευθύνη δική τους. «Πάτε να τους πείτε να παραχωρήσουν ένα μέτρο», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Δήμος θα προτείνει στην Πυροσβεστική να γίνουν συσκέψεις, παρουσία εμπειρογνωμόνων, προκειμένου να οριστούν σημεία σε κάθε χωριό όπου θα συγκεντρωθούν οι κάτοικοι σε περίπτωση κινδύνου και να υπάρξει σχέδιο διαφυγή.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Πηγή: e-thessalia.gr