GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

"Πληρωμένη" απάντηση Τζιτζικώστα σε Ν.Κοτζία: «Χορεύει στην Τουρκία, σβήνει κεράκια στις Πρέσπες»

- «Όταν δεν χορεύει στην Τουρκία, δεν τραγουδάει στη Σερβία και δεν σβήνει κεράκια στις Πρέσπες, να διαβάζει καλύτερα τις θέσεις...

-


«Όταν δεν χορεύει στην Τουρκία, δεν τραγουδάει στη Σερβία και δεν σβήνει κεράκια στις Πρέσπες, να διαβάζει καλύτερα τις θέσεις όσων σχολιάζει»
Συνεχίζεται η «κόντρα» του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για το σκοπιανό. 
Μετά τις νέες χτεσινές δηλώσεις του κ. Κοτζιά σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, σήμερα ήρθε η... πληρωμένη απάντηση Τζιτζικώστα και μάλιστα σε ανάλογο ύφος.
Ο κ. Κοτζιάς είχε πει χτες ότι ο περιφερειάρχης άλλα έλεγε στο παρελθόν κι άλλα λέει σήμερα για το ζήτημα των Σκοπίων, αλλά και ότι «θέλει να το παίξει αρχηγός είτε της ΝΔ, είτε κάποιου κόμματος ακροδεξιάς, είτε λίγκας του Βορρά» και τον κατηγόρησε ότι για να «κάνει πολιτική των κουκιών αλλάζει με μεγάλη ταχύτητα τις θέσεις του».

Ο κ. Τζιτζικώστας δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση. Σε δήλωσή του πριν από λίγο ανέφερε τα εξής:

«Για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες ο κ. Κοτζιάς επιλέγει να μου επιτεθεί με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, απλώς επειδή διαφωνώ με την κατάπτυστη, εθνικά επιζήμια και επικίνδυνη 'συμφωνία' του με τον κ. Ντιμιτρόφ, χωρίς καμιά προσωπική πολιτική ή κομματική επιδίωξη.
Καλά θα κάνει ο κ. Κοτζιάς να συνειδητοποιήσει εγκαίρως ότι η αλαζονική συμπεριφορά του, ο διχαστικός του λόγος και η επιμονή του στο λάθος, δυστυχώς δεν βλάπτουν μόνο τον ίδιο και την κυβέρνησή του αλλά συνολικά τη χώρα.
Όσο για τις θέσεις μου: παραμένω σταθερά υπέρ της λύσης του ζητήματος με τα Σκόπια, αλλά σε καμιά περίπτωση αυτής της λύσης που ενισχύει τον αλυτρωτισμό τους έναντι της χώρας μας και θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα».

Και η δήλωση του κ. Τζιτζικώστα καταλήγει με μια εξαιρετικά δηκτική πρόταση:
«Καλά θα κάνει λοιπόν ο κ. Κοτζιάς, όταν δεν χορεύει στην Τουρκία, δεν τραγουδάει στη Σερβία και δεν σβήνει κεράκια γενεθλίων στις Πρέσπες, να διαβάζει καλύτερα τις διαχρονικές θέσεις όσων θέλει να σχολιάζει».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


Πηγή: voria.gr



-