GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απίστευτη αγωνία για 9χρονες δίδυμες που αγνοούνται στο Μάτι: Ο πατέρας λέει ότι σώθηκαν αλλά δεν τα βρίσκουν!

- Συγκλονιστική τροπή παίρνει η αναζήτηση δύο αγνοούμενων κοριτσιών 9 ετών (δίδυμα) από έναν πατέρα, ο οποίος είχε χάσει στην κα...

-


Συγκλονιστική τροπή παίρνει η αναζήτηση δύο αγνοούμενων κοριτσιών 9 ετών (δίδυμα) από έναν πατέρα, ο οποίος είχε χάσει στην καταστροφική πυρκαγιά τους γονείς του:
Τα παιδιά του τα είδε σε ένα βίντεο στην τηλεόραση να τα έχουν διασώσει και να είναι τυλιγμένα σε κουβέρτες από τους ανθρώπους που περισυνελέγησαν από ένα σκάφος ιδιώτη, αλλά όσο και αν τα αναζήτησε δεν τα έχει βρει αυτή την στιγμή.

Τα δύο 9χρονα κορίτσια, ο πατέρας Ι.Φιλιππόπουλος, αλλά και η μητέρα διαβεβαιώνουν ότι ήταν αυτά και οτι φορούσαν τα ρούχα τους!

Ο πατέρας με την αστυνομία πήγαν στον τηλεοπτικό σταθμό που έδειξε το βίντεο, πήραν αντίγραφο από το βίντεο, έβγαλαν και φωτογραφίες από το βίντεο όπου ευδιάκριτα φαίνονται δύο κοριτσάκια ανάμεσα σε άνδρες του Λιμενικού, αλλά μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένα στοιχείο παρουσίας τους.

Ο ιδιοκτήτης του σκάφους είπε ότι διέσωσε συνολικά τέσσερα κορίτσια, αλλά δεν μοιάζουν με τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο πατέρας.

Το γεγονός ότι στις πρώτες βάρκες δεν υπήρξε καν καταγραφή από το Λιμενικό στην ακτή, μπερδεύει την κατάσταση.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-