GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τους τρέλανε όλους o «Mr. Brexit» Φάρατζ με μαλλί αλά… Τραμπ

- Ο επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) είχε αποσυρθεί για δύο χρόνια από την πολιτική σκηνή μετά...

-

Ο επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) είχε αποσυρθεί για δύο χρόνια από την πολιτική σκηνή μετά το δημοψήφισμα για την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε, τώρα όμως επιστρέφει δριμύτερος υιοθετώντας την κόμμωση του Αμερικανού προέδρου
Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει όχι μόνο ιδεολογικούς συντρόφους στην Ευρώπη όπως ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν και ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι αλλά και στιλιστικούς οπαδούς.

Στη λίστα με τους εθνικιστές της Ευρώπης φιγουράρει το όνομα του Νάιτζελ Φάρατζ, του φλεγματικού «Mr Brexit» ο οποίος πλέον θυμίζει τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Τα έβαψε ή δεν τα έβαψε τα μαλλιά του ξανθά;», διερωτώνται πολλά βρετανικά δημοσιεύματα σχολιάζοντας το νέο λουκ του Φάρατζ.
Ο ίδιος έσπευσε να επισημάνει ότι δεν έβαψε τα μαλλιά του κι ότι αυτά άνοιξαν από τον ήλιο.
Ο επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) είχε αποσυρθεί για δύο χρόνια από την πολιτική σκηνή μετά το δημοψήφισμα για την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.
Τώρα όμως επιστρέφει δριμύτερος υιοθετώντας την κόμμωση του Αμερικανού προέδρου.

Ο Φάρατζ, γνωστός στην Ελλάδα από τις επιθέσεις του στην Κομισιόν για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας,έχει ήδη 1,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter και 800 χιλιάδες στο Facebook.
Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι στα άμεσα σχέδιά του είναι να συναντήσει τον Τραμπ όταν αυτός θα επισκεφθεί επισήμως τη Βρετανία,τον Ιούλιο.
Απ΄ότι φαίνεται ο Φάρατζ θέλει να τιμήσει τον Αμερικανό πρόεδρο δείχνοντας ότι δεν ασπάζεται μόνο τις εθνικιστικές του απόψεις αλλά και τις κομμωτικές του προτιμήσεις.



-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


-