GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανοιχτή Επιστολή Συνταγματάρχη εα προς τους κκ Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ

- Ανοιχτή Επιστολή Συνταγματάρχη εα προς τους κκ Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝ...

-




Ανοιχτή Επιστολή Συνταγματάρχη εα προς τους κκ Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ
ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ

Όταν διοικούσατε την ΔΥΚ, όλοι οι Αξκοι και Οπλίτες που εκπαιδεύτηκαν , επιτυχόντες ή όχι, από την εμπειρία τους εκεί, ξεχώριζαν την παρουσία σας ως υπόδειγμα Διοικητού και τον Απόλυτο «Βάτραχο».

Μετά από μία καθόλα επιτυχημένη πορεία, η Πολιτεία σας τίμησε με τον Ανώτερο Τίτλο που μπορεί να λάβει Αξιωματικός, αυτόν του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.
Ένας Μάχιμος Αξιωματικός , καταρτισμένος και σκληροτράχηλος, ικανότατος να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους υφισταμένους του, που είναι έτοιμοι να αναλάβουν οιανδήποτε αποστολή στα πλαίσια των καθηκόντων τους χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Είχα την τιμή να σας έχω υπεύθυνο εκπαίδευσης στην Σχολή των Ευελπίδων ως τεταρτοετής Εύελπις και αποτελούσατε υπόδειγμα τόσο στρατιωτικής αγωγής όσο και εμφάνισης, αλλά και Εθνικής και Ηθικής διαπαιδαγώγησης, δίνοντας σε όλους τους Ευέλπιδες και μελλοντικούς Αξιωματικούς το έρεισμα για μία σταδιοδρομία εμφορούμενη από τα ιδανικά της Αγάπης για την Πατρίδα, το Στράτευμα και τις αξίες που παλαιότεροι Αξιωματικοί όπως το Ίνδαλμα όλων μας, ο Παύλος Μελάς είχαν καλλιεργήσει με τη στάση, την προσφορά και την αυτοθυσία τους.

ΣΕΒΑΣΤΟΙ κκ ΑΡΧΗΓΟΙ

Επί των ημερών σας, το Στράτευμα ξεφτιλίζεται από την πολιτική ηγεσία , έχει αιχμαλώτους σε καιρό ειρήνης, ο Άγνωστος Στρατιώτης φωταγωγείται με τα χρώματα των απατρίδων, άθεων και ανώμαλων που παρελαύνουν γυμνοί και αφιονισμένοι.
Η πατρίδα ξεπουλιέται, η Ηρωική και Αγία Γη της Μακεδονίας παραχωρείται μαζί με την τρισχιλιετή της ιστορία και άσχετοι ως προς την ιστορία της σλάβοι, αναδεικνύονται ως συνεχιστές της, παραγράφοντας τη θυσία χιλιάδων Ελλήνων στο βωμό της Ελευθερίας.

Οι αξιωματικοί λοιδορούνται ως ακραίοι και γραφικοί, ιστορικοί Σχηματισμοί απαξιώνονται και καταργούνται, τα κονδύλια για την Εθνική Άμυνα βαίνουν συνεχώς μειούμενα με συνεχή απαξίωση μέσων και Οπλικών Συστημάτων, Στρατιώτες εμφανίζονται ένστολοι σε κομματικές πορείες, μάχιμες μονάδες και το προσωπικό τους αναλώνουν ώρες από την εκπαίδευση, μέσα, υλικά και αναλώσιμα, για να περιποιούνται λαθρομετανάστες .

Ο αιώνιος θρασύδειλος εχθρός προκαλεί και απειλεί συνεχώς χωρίς καμία απάντηση, χωρίς καμία δυναμική αντίδραση στην θρασύτητα του.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, τιμήστε τη θέση σας εντός πάντα του Συντάγματος και της Νομιμότητας, κάντε όλους εμάς που φορέσαμε την Ένδοξη και Τιμημένη Στολή του Έλληνα Αξιωματικού, περήφανους ξανά.

ΥΓ. Καμία αναφορά δεν έγινε στη συνεχή οικονομική εξαθλίωση μας, διότι πιστεύω, όπως παλαιότερη έγραψε άλλος συνάδελφος, ότι όλοι μας μπορούμε να ζήσουμε με λιγότερα χρήματα ΑΛΛΑ ΟΧΙ με λιγότερη ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Μετά τιμής και του προσήκοντος σεβασμού
Στυλιανός Η. Κασσάρας
Συνταγματάρχης ΕΑ 

www.enoplos.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-