GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ! «ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ; ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ»!

- Πρωϊνος Χαφιες «Παπαχριστοπουλος τωρα στην tv δηλωνει ουσιαστικα πως θα ανεξαρτητοποιηθει για να ψηφισει υπερ της προτασης...

-



Πρωϊνος Χαφιες

«Παπαχριστοπουλος τωρα στην tv δηλωνει ουσιαστικα πως θα ανεξαρτητοποιηθει για να ψηφισει υπερ της προτασης για την ονομασια….
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη…»

Πηγή: press-gr.com

Εάν η κυβέρνηση ψάξει 180 βουλευτές και δεν τους βρει τότε αυτόματα πρέπει να πάει σε εκλογές
Ως «φωτογραφία» του Θανάση Παπαχριστόπουλου εκτίμησε ο Δημήτρης Καμμένος το μήνυμα του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι «όποιος διαφωνήσει (σ.σ. για το Σκοπιανό) θα διαγραφεί» υπενθυμίζοντας στο ΘΕΜΑ 104,6
ότι ο έτερος βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλά για σύνθετη ονομασία και ενδιάμεση συμφωνία.

«Το Σκοπιανό είναι τεράστιο έγκλημα και στρατηγική ήττα η παραχώρηση του ονόματος, πόσο μάλλον της γλώσσας, θα είναι σαν έχουμε φάει 4-5 γκόλ από τα αποδυτήρια» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Όπως τόνισε «δεν μου έχει δείξει ένας τι θα κερδίσει η Ελλάδα από αυτή την εξίσωση».

Εξηγώντας τη διαφωνία του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «δεν πρέπει να υπάρξει συμφωνία γιατί αν δώσεις το όνομα έχεις συμφωνήσει σε αυτό.
Αν ανοίξουμε το παράθυρο και πάρουν πρόσκληση στο ΝΑΤΟ, αν δεν τηρήσουν τις αιρέσεις πώς θα βγουν από το ΝΑΤΟ;
Αυτό για μένα είναι στρατηγική ήττα.
Δεν πρέπει να δώσουμε μια λύση για τη λύση αλλά για το καλώς έχειν των δύο κρατών».

Χαρακτήρισε απίθανο να βρεθεί ο αριθμός 180 για να ψηφιστεί από τη Βουλή η συμφωνία προσθέτοντας ότι «αν ζητήσεις 180 και δεν τους έχεις σε ένα τόσο βαρύ θέμα, αυτόματα πρέπει να πας σε εκλογές και αυτό δεν αφορά τους ΑΝΕΛ».



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-