GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η προδοσία στρίβει …αριστερά ! ! !

- * του Στέφανου Παπακώστα, αναλυτή αγορών-αρθρογράφου Νάτοι και πάλι οι γνωστοί Τσάμηδες, συνεργάτες των ναζιστικών στρατευ...

-


* του Στέφανου Παπακώστα, αναλυτή αγορών-αρθρογράφου

Νάτοι και πάλι οι γνωστοί Τσάμηδες, συνεργάτες των ναζιστικών στρατευμάτων κατοχής στην Ήπειρο. 
Προφανώς κάποιοι απόγονοι αυτών παρουσιάζονται πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν ξανά τα συμφέροντα των πρώην γερμανών αφεντικών τους, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση μαριονέτα του George Soros στην Ελλάδα, όπως είδαμε και με την πρόσφατη επαίσχυντη συμφωνία των Σκοπίων, μέσω της οποίας προωθούνται τα οικονομικά σχέδια του Soros και των συνεργατών του στα Βαλκάνια.

Στα πλαίσια αυτά, φαίνεται καθαρά ότι σε πολύ σκοτεινές ατραπούς μας οδηγούν σήμερα οι σκοτεινές διασυνδέσεις της παρούσας κυβέρνησης, στο θέμα της Βορείου Ηπείρου.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει δια στόματος του αρχιτέκτονα της δοσιλογικής συμφωνίας με τα Σκόπια Ν. Κοτζιά (σύμφωνα με συνέντευξή του στο www.himara.gr στις 25.6.18) την οριστική αποκοπή του εδάφους της Βορείου Ηπείρου από τον εθνικό κορμό, με όχημα τις ανιστόρητες διεκδικήσεις των απογόνων των συνεργατών των ναζί κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, των Τσάμηδων.

Ο ίδιος κωφεύει όλα αυτά τα χρόνια για την μη εφαρμογή του «Πρωτόκολλου της Κέρκυρας» του 1914, όπως καθιερώθηκε να λέγεται.
H Βόρειος Ήπειρος με τις διατάξεις αυτού του Πρωτοκόλλου αποκτούσε ευρεία αυτονομία μέσα στα όρια της αλβανικής επικράτειας.
Κατοχυρωνόταν η συγκρότηση ειδικού σώματος μειονοτικής Χωροφυλακής, η χρήση και διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και απαγορευόταν η είσοδος και η στάθμευση «στρατιωτικών μονάδων μη αυτοχθόνων».
Το Πρωτόκολλο συνυπογράφηκε από όλες τις πλευρές.
Από την πλευρά των Βορειοηπειρωτών η κύρωση επιτεύχθηκε στο Πανηπειρωτικό Συνέδριο που συνήλθε στο Δέλβινο.
Στο Συνέδριο αυτό συμμετείχαν αντιπρόσωποι από τις περιοχές Xειμάρας, Αγίων Σαράντα, Aργυροκάστρου, Πρεμετής, Πωγωνίου, Λεσκοβικίου, Eρσέκας και Κορυτσάς.
Το Πρωτόκολλο αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα!

Και βεβαίως ούτε κάποια συζήτηση υπάρχει, μεταξύ των δύο κυβερνήσεων, για τα πετρέλαια της Βορείου Ηπείρου που από εποχής του Εμβέμ Χότζα εξορύσσονται, καθώς και για την καταπάτηση ελληνικών περιουσιών και την ανθούσα τουριστική βιομηχανία των βορειοηπειρωτικών ακτών!
Αν η ελληνική μειονότητα στην υπό σκοπιανή διοίκηση πεδιάδα της Πελαγονίας και της περιοχής της Στρώμνιτσας (γνωστής στην αρχαία ιστορία μας σαν Αστραίον), δεν είναι εμφανής σήμερα, στην Βόρειο Ήπειρο έχουμε μια ακμαία (ακόμη) κοινότητα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων με μια εκπροσώπηση στην αλβανική βουλή μέσω του Ελληνικού Πολιτικού Οργανισμού "Ομόνοια".

Προειδοποιούμε λοιπόν κάθε λογής δοσίλογους και συνεργάτες ότι ο ελληνικό λαός δεν αποδέχεται ΠΟΤΕ λύσεις εις βάρος της πατρίδας του και διαχρονικά η μοίρα κάθε εφιάλτη είναι προδιαγεγραμμένη.

* Ο Στέφανος Παπακώστας είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ



-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"





-