GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εκρηκτική η κατάσταση στο Πισοδέρι Πρεσπών - Αναφορές για οκτώ τραυματίες από τα επεισόδια- Εγινε λογος και για Νεκρο αλλα δεν Επιβεβαιωνεται - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

- Πολύ τεταμένη η ατμόσφαιρα – Φεύγει κόσμος συνεχώς και κατευθύνεται προς Πρέσπες –  Συγκρούσεις με χημικά και εκτόξευση ...

-



Πολύ τεταμένη η ατμόσφαιρα – Φεύγει κόσμος συνεχώς και κατευθύνεται προς Πρέσπες – 

Συγκρούσεις με χημικά και εκτόξευση αντικειμένων στα μπλόκα που έχει στήσει η αστυνομία
Μπορεί οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων να υπέγραψαν ήδη τη συμφωνία για το ονοματολογικό, ωστόσο την ίδια στιγμή η ένταση παραμένει, μερικά χιλιόμετρα μακρύτερα.

-

Στα μπλόκα της αστυνομίας στο Πισοδέρι, εκεί που έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες κόσμου για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία με την Μακεδονία, σημειώνονται συνεχώς εντάσεις με ρίψεις αντικειμένων από τους διαδηλωτές και χρήση χημικών από τις Αρχές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν συνεχώς χρήση χημικών για να εμποδίσουν την πρόσβαση των διαδηλωτών στην δασική περιοχή, που οδηγεί στις Πρέσπες.

-

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Life-events.gr, πολλοί διαδηλωτές αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ αναφέρθηκαν και λιποθυμίες.
Μάλιστα έχει καταφθάσει και ασθενοφόρο στο σημείο.


-

Το thestival κάνει λόγο για οκτώ τραυματίες.

Η ατμόσφαιρα στο σημείο είναι αποπνικτική, ενώ λόγω των επεισοδίων γυναίκες και παιδιά απομακρύνονται από το σημείο.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σημερινή υπογραφή της συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων ,   βρίσκονται   και Ηπειρώτες.


-








-



-



-
Πάνω από 180 πούλμαν με διαδηλωτές  απ’ όλη την Ελλάδα

Στην περιοχή της Βίγλας Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10.00 πολλοί διαδηλωτές, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας- Σκοπίων που θα επιτρέπει στη γειτονική χώρα να ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία».

Δεκάδες λεωφορεία έχουν φτάσει στο σημείο και διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες στα χέρια, ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν «Όχι» στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.







-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-