GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μίλησε για όλα ο Λαζαρίδης! Τι θα κάνει με την έδρα του, γιατί ανεξαρτητοποιήθηκε και η ΝΔ (Βίντεο)

- Καμία διάθεση δεν έχει ο Γιώργος Λαζαρίδης να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ, όπως δήλωσε εκ νέου στην εκπομπή Live News μ...

-


Καμία διάθεση δεν έχει ο Γιώργος Λαζαρίδης να παραδώσει την έδρα του στους ΑΝΕΛ, όπως δήλωσε εκ νέου στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «Ε».
Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, τόνισε πως από την ανεξαρτητοποίησή του και μετά υπάρχει ένας «αγώνας λάσπης» εναντίον του, αναφερόμενος προφανώς στα σενάρια περί οργανωμένου σχεδίου για αποστασία. 
Ο κ. Λαζαρίδης δεν θέλησε να σχολιάσει εκτενώς τα όσα αναφέρονται σχετικά με την συνάντησή του με τον Πάνο Καμμένο το βράδυ πριν την ανεξαρτητοποίησή του.


-
Αρκέστηκε απλά να πει πως αυτά που λέγονται είναι «ακραία», και πως μια συνάντηση δεν σημαίνει αυτόματα πως κάποιος από αυτούς που συμμετέχουν σε αυτήν θα πειστεί για κάτι.

«Δεν παραδίδω την έδρα»

Παράλληλα ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά πως δεν θα παραδώσει την έδρα, καθώς όπως είπε αυτό δεν προβλέπεται ούτε από το Σύνταγμα ούτε από τον κανονισμό της Βουλής.

Τόνισε πως ο βουλευτής έχει καθήκον να ελέγχει την εξουσία και το κοινοβουλευτικό έργο, καυτή η υποχρέωσή του δεν σταματά με το να γίνει ανεξάρτητος.

«Δεν έφυγα νωρίτερα για να μην υπονομεύσω την έξοδο από τα μνημόνια»

Σχετικά με το γιατί δεν αποχώρησε νωρίτερα, αφού διαφωνούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως δεν το έκανε για να μην βάλει εμπόδια στην κυβέρνηση, που έβγαζε την χώρα από τα μνημόνια.

«Ιδρυθήκαμε για να βγάλουμε την χώρα από τα μνημόνια, γι αυτό δεν μπορούσα να θέσω σε κίνδυνο την 4η αξιολόγηση» είπε.

Τα σενάρια προσχώρησης του στην ΝΔ

Ο κ. Λαζαρίδης παρουσιάστηκε αινιγματικός στην ερώτηση για το αν θα προσχωρήσει στην ΝΔ. Συγκεκριμένα απέφυγε να δώσει απάντηση, επαναλαμβάνοντας πως «αυτό που θέλω τώρα είναι να δω τους φίλους μου» και πως «αυτό θα το εξετάσω αργότερα».

pentapostagma.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"




-