GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ε. Καρακώστας: «Σύριζα-ΑΝΕΛ, αφού δεν σέβεστε τη θέληση του Ελληνικού Λαού, ήρθε η ώρα να τη φοβηθείτε»! ΒΙΝΤΕΟ

- «Ότι με αίμα κερδήθηκε στα πεδία των μαχών, δεν μπορείτε να το ξεπουλήσετε με τις υπογραφές σας», τόνισε ο συναγωνιστής Ε. Καρ...

-


«Ότι με αίμα κερδήθηκε στα πεδία των μαχών, δεν μπορείτε να το ξεπουλήσετε με τις υπογραφές σας», τόνισε ο συναγωνιστής Ε. Καρακώστας προς την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, επισημαίνοντας πως αφού Σύριζα και ΑΝΕΛ δεν σέβονται τη θέληση του Ελληνικού Λαού, ήρθε η ώρα να τη φοβηθούν!

Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης και το Μεσοπρόθεσμο 2019-22, ο βουλευτής Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής χλεύασε τους «κοινωνικούς αγωνιστές» της αριστεράς και του συνοδοιπόρου Καμμένου, χρησιμοποιώντας φράσεις του Λένιν.

Ο συναγωνιστής Καρακώστας κατέδειξε με συντριπτικά επιχειρήματα την δήθεν κοινωνική και αντιρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, δηλώνοντας πως όταν η Χρυσή Αυγή γίνει κυβέρνηση της χώρας, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα μετονομαστεί σε υπουργείο Κοινωνικής Πολιτικής, το οποίο θα φροντίσει να ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδοτούμενης ενοικίασης (το οποίο ισχύει σήμερα για τους λαθρομετανάστες) και η τελευταία οικονομικά αδύναμη ελληνική οικογένεια!

-
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



www.xryshaygh.com