GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τρομερός Καβάνι! Έστειλε Ρονάλντο και Σάντος σπίτι τους - Πήγε στους «8» την Ουρουγουάη! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Μετά τον Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει... σπίτι του! Η Πορτογαλία του Κριστιάνο γνώρισε την ήττα με 2-1 από την...

-



Μετά τον Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει... σπίτι του!
Η Πορτογαλία του Κριστιάνο γνώρισε την ήττα με 2-1 από την σκληροτράχηλη Ουρουγουάη, που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Έντινσον Καβάνι.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε δύο εκπληκτικά γκολ και παρότι αποχώρησε τραυματίας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της "Σελέστε" στην πρόκρισή της επί των Ιβήρων.
Αντίπαλος της Ουρουγουάης στους "8" θα είναι η Γαλλία που απέκλεισε την Αργεντινή στο καλύτερο ματς του Μουντιάλ μέχρι στιγμής.

Πώς παρατάχθηκαν

Για την Ουρουγουάη ο Όσκαρ Ταμπάρες ξεκίνησε τον αγώνα με τον Μουσλέρα στο τέρμα, τους Χιμένες και Γκοντίν στο κέντρο της άμυνας, τον Κάσερες στο δεξί άκρο και τον Λασάλτ στο αριστερό. Τορέιρα και Βεσίνο ήταν τα δύο χαφ, Νάντες και Μπετανκούρ στα άκρα και οι Σουάρες, Καβάνι στην επίθεση.

Όσο για την Πορτογαλία, ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε στο τέρμα τον Ρουί Πατρίσιο, τους Φόντε και Πέπε στο κέντρο της άμυνας, τον Ρικάρντο δεξιά και τον Γκερέιρο αριστερά. Αντριέν Σίλβα και Ουίλιαμ Καρβάλιο ήταν στα χαφ, στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής οι Μπερνάρντο Σίλβα και Ζοάο Μάριο και στην επίθεση οι Ρονάλντο και Γκέντες.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ουρουγουάη, η οποία ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7' με φοβερή κεφαλιά του Καβάνι.
Η όλη προσπάθεια άρχισε από τον φορ της Παρί, που έβγαλε με μακρινή μπαλιά στα αριστερά τον Σουάρες και ο τελευταίος με "συστημένη" σέντρα βρήκε τον Καβάνι που άνοιξε το σκορ.

Η "Σελέστε" πήγε τον ρυθμό του αγώνα εκεί που ήθελε, με την Πορτογαλία να προσπαθεί, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την εξαιρετικά οργανωμένη άμυνα της αντιπάλου της. Εκτός από ένα σουτ του Ρονάλντο οι Ίβηρες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Μουσλέρα κι έτσι το 1-0 ήταν αναμενόμενα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ και συγκεκριμένα στο 55' από πλευράς Πορτογαλίας. Μετά από κόρνερ ο Πέπε ξεχάστηκε από την άμυνα της Ουρουγουάης και με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα δίνοντας νέο ενδιαφέρον.
Παρόλα αυτά, ο Καβάνι δεν είχε... διάθεση να αφήσει αυτή την πρόκριση να χαθεί και απάντησε άμεσα.
-


-

-

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



-

http://sportdog.gr