GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αργεντινή - Κροατία 0-3 - Κλαίει ο Θεός Ντιέγκο με αυτή την Αργεντινή - Συντριβή από Κροατία και κοντά... στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

- Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν περίμεναν οι φίλοι της Αργεντινής και φυσικά ο σπουδαίος Ντιέγκο Μαραντόνα αυτά που β...

-


Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δεν περίμεναν οι φίλοι της Αργεντινής και φυσικά ο σπουδαίος Ντιέγκο Μαραντόνα αυτά που βλέπουν να εξελίσσονται στο φετινό Μουντιάλ.
Η Κροατία «ξέρανε» την τραγική Αλμπισελέστε με 3-0 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16», εκεί όπου η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι πλέον πολύ πιθανό να μη βρεθεί, ούσα κοντά σε ένα ιστορικό κάζο!

-

Εκτός του Μέσι, που δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτός που δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί για πολλά βράδια μετά το αποψινό ματς είναι ο τερματοφύλακας, Γουίλι Καμπαγέρο, ο οποίος… χάρισε το 1-0 στον Ρέμπιτς στο 53’ με αδιανόητο λάθος, που δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνικούς αγώνες!
Η Αργεντινή είχε μια τεράστια διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 64’, όμως αρχικά ο Σούμπασιτς και εν συνεχεία ο Ράκιτιτς έκαναν σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μέσα και Μέσι αντίστοιχα.
Στο 80’ ο Μόντριτς «καθάρισε» για την Κροατία κάνοντας το 2-0 με καταπληκτικό δεξί σουτ εκτός περιοχής. Στο 86’ ο Ράκιτιτς είχε δοκάρι σε υπέροχη εκτέλεση φάουλ, όμως στο 91’ δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το τελικό 3-0 προ κενής εστίας!

Πάντως, η εξέλιξη της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική, εάν ο Έντσο Πέρες είχε μιμηθεί τον Ράκιτιτς και δεν είχε αστοχήσει σε κενό τέρμα στο 30’, χάνοντας ανεπανάληπτη ευκαιρία να βάλει την Αργεντινή μπροστά στο σκορ!
Η τύχη της Αργεντινής θα κριθεί εν πολλοίς από το αυριανό παιχνίδι μεταξύ Ισλανδίας και Νιγηρίας.
Σε κάθε περίπτωση η Αλμπισελέστε θα μείνει μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ εάν η Ισλανδία νικήσει, θα χρειάζεται πλέον έναν μόνο βαθμό επί της αδιάφορης Κροατίας για να πετάξει εκτός τους Αργεντινούς.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"






http://sportdog.gr