GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αποκαλυπτικός ο Κεφαλογιάννης για την συνάντηση του με τους Μητρετώδη-Κούκλατζη - Τι του είπαν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί (VIDEO)

- Για «υψηλό φρόνημα» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έκανε λόγο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος τους επισκέφθηκε στις φυλακές τ...

-



Για «υψηλό φρόνημα» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έκανε λόγο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος τους επισκέφθηκε στις φυλακές της Αδριανούπολης όπου και κρατούνται.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε βάρος τους.
Ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ είναι επί της ουσίας ο πρώτος ευρωπαίος αξιωματούχος που επισκέφθηκε τους στρατιωτικούς μετά την σύλληψή τους την την 1η Μαρτίου.
Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» και στον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «Ε», ανέφερε πως συνολικά η επίσκεψή του στις φυλακές κράτησε πάνω από 2,5 ώρες.
Γύρω στα τρία τέταρτα κράτησε η συνομιλία του με τον δοικητή των φυλακών για τις συνθήκες κράτησης και 1,5 ώρα η συνάντηση με τους στρατιωτικούς.
Η επαφή ήταν απευθείας και χωρίς διαχωριστικό τζάμι.



-