GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γιώργος Αδαλής : ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ…

- George Adalis B O Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης καταδικάζει την επίθεση στον Μπουτάρη! Τι να πει κανείς τώρα; Εδώ ται...

-


O Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης καταδικάζει την επίθεση στον Μπουτάρη!
Τι να πει κανείς τώρα;
Εδώ ταιριάζει απόλυτα η παροιμία, «μιλούν όλοι, μιλούν κι οι κώλοι»!
Διότι τον Βούτση, δεν τον είδα να καταδικάζει την ενέργεια του γιού του, όταν καλούσε μέσω FB τους Ελληνες, να υποδεχτούν έναν άνθρωπο που σκότωσε 11 άτομα και τραυμάτισε άλλους 150.
Ο γιος του Βούτση, εχει δηλώσει δημόσια ότι λατρεύει το «πιστόλι της 17Ν», τον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον γνωστό και ως «Λουκά» της οργάνωσης κι απ ότι φαίνεται αποτελεί ίνδαλμα ,για τον καταδικασμένο για ληστείες, γιο του Νίκου Βούτση!
Κι ο μπαμπάς Βούτσης κόπτεται για μερικές ψιλές που έφαγε ο Μπουτάρης αλλά δεν τον ενοχλεί η λατρεία του παιδιού του σε αιμοσταγείς δολοφόνους!!!
Μας προκαλούν όλες αυτές τις μέρες, λέγοντάς μας ότι «στην Δημοκρατία όλα λύνονται με τα λόγια και την συζήτηση»!

Ποια «όλα» όμως εννοούν και για ποια «δημοκρατία» μιλούν ακριβώς;

Για την Δημοκρατία που έφερε στο τρίτο ύπατο αξίωμα έναν άνθρωπο που στο σπίτι του μέσα λατρεύουν και υπερασπίζονται δολοφόνους;

Ή μήπως τελικά, αν στη θέση του Μπουτάρη ήταν ο Κούλης ή κάποιος Χρυσαυγίτης, τότε ο Βούτσης και οι Βούτσαινες της δημοσιογραφίας, θα απένειμαν στους Ποντίους τιμητικό μετάλλιο της … δημοκρατίας τους!

ΑΙΣΧΟΣ !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ… ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΝΘΕΝ

ΥΓ
Ακούστε με λίγο κορίτσια του σύριζα: Οπως ρίχνατε άπειρο ξύλο στους πολιτικούς σας αντιπάλους για να ανέλθετε στην εξουσία, όπως καίγατε την Αθήνα, όπως καταστρέφατε περιουσίες προκειμένου να αρπάξετε την κουτάλα, με τον ίδιο τρόπο ΑΚΡΙΒΩΣ θα σας ρίξουμε.
Αν δεν πέσετε από μόνοι σας από κάποιο ατύχημα εξ ανατολών φυσικά.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"