GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Έτσι θα έπρεπε να μιλούν οι ιερείς στη νεολαία

- O παπάς των Ανωγείων, παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης, γνωστός και ως ο σύγχρονος Παπαφλέσσας, εντυπωσιάζει χρόνια τώρα με την πλού...

-


O παπάς των Ανωγείων, παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης, γνωστός και ως ο σύγχρονος Παπαφλέσσας, εντυπωσιάζει χρόνια τώρα με την πλούσια και πολυσχιδή δράση του.
Συχνά πυκνά είναι καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές και οι θέσεις που διατυπώνει είναι αξιόλογες που σε καμία περίπτωση δεν είναι οι κλασσικές θέσεις των ιερωμένων.
Ειδικά μετά την ομιλία του στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ο παπά Ανδρέας, έχει αποσπάσει θετικά σχόλια ακόμη και σε κύκλους εκτός της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Αίσθηση προκαλεί η καθημερινή του κοινωνική δράση στην Κρήτη ενώ πολύ συχνά, πλήθος κόσμου επισκέπτονται την εκκλησία του στα Ανώγεια, τον Αη Γιώργη, τον Καπετάνιο του όπως τον αποκαλεί!

Αρκετά σχολεία από την Ελλάδα, ζητάν να επισκεφτούν την Εκκλησία και τον παπα Ανδρέα και ένα από αυτά ήταν το 1ο ΓΕΛ Θερμαϊκού από την Περαία της Θεσσαλονίκης που τον επισκέφθηκε πρόσφατα.
Ο παπά Ανδρέας, όπως το συνηθίζει, κάθισε στο πλατύσκαλο του Ιερού και μίλησε στα παιδιά της Α’ και Γ’ Λυκείου, τα οποία έμεινα εκστασιασμένα από τον καθάριο λόγο του και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τις απόψεις του.
Το ίδιο εντυπωσιασμένοι έδειξαν και οι καθηγητές, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον δυναμικό αυτό παπά.
Εκεί που πραγματικά φαίνεται η αξία αυτού του ανθρώπου, είναι από το γεγονός ότι οι καθηγητές των παιδιών, υπογράμμιζαν ότι ο παπάς, κέρδισε τις καρδιές ακόμη και των μικρών μαθητών του σχολείου που κατάγονται από την Αλβανία και την Γεωργία.
Αξίζει τον κόπο λοιπόν να δούμε ένα μικρό τετράλεπτο απόσπασμα από την επίσκεψη των μαθητών και τη συνομιλία τους με τον παπά Ανδρέα.

Θα συμφωνήσετε όλοι , ότι έτσι ακριβώς πρέπει να συμπεριφέρονται όλοι οι παπάδες!



[freepen.gr]