GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΓΩ ….Τ Ο Κ Ο Γ Λ Υ Φ Ι Α Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ» !!!! (‘ΒΙΝΤΕΟ’)

- (ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ…) Ομιλία προς εκατοντάδες αντιπροσώπους της Οργανώσεως για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) πραγματ...


-
(ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ…)

Ομιλία προς εκατοντάδες αντιπροσώπους της Οργανώσεως για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) πραγματοποίησε στην πόλη Ραμάλα, της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αιτία των παλαιότερων διώξεων κατά των Εβραίων στην Ευρώπη.



-
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον πρόεδρο των Παλαιστινίων, ο κοινωνικός ρόλος των Εβραίων, ιδιαίτερα στον τραπεζικό τομέα και όχι ο αντισημιτισμός βρισκόταν στη ρίζα των διώξεων του παρελθόντος:
«Από τον 19ο αιώνα μέχρι το Ολοκαύτωμα που συνέβη στην Γερμανία, οι Εβραίοι που ζούσαν στην δυτική και στην ανατολική Ευρώπη, έπεφταν θύματα σφαγών κάθε 10 ή 15 χρόνια. 
Όμως γιατί συνέβαινε αυτό; 
Οι Εβραίοι λένε: «επειδή είμαστε Εβραίοι”. 

Σύμφωνα με τρία βιβλία γραμμένα από Εβραίους, η εχθρότητα εναντίον των Εβραίων δεν οφειλόταν στην θρησκεία τους, αλλά μάλλον στην κοινωνική λειτουργία τους, που συνδεόταν με τις τράπεζες και τους  Τ Ο Κ Ο Υ Σ   των δανείων».



-
Ε, δεν πρόλαβε να το πει, κι έχουν πέσει πάνω του για να τον φάνε «λυτοί και δεμένοι»! 
Από τις σιωνιστικές οργανώσεις μέχρι την αμερικάνικη κυβέρνηση και τον ΟΗΕ!
(ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ», ΒΕΒΑΙΩΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ…)


ΔΕΙΤΕ & ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΜΠΑΣ!



[ΠΗΓΗ:’εθνικισμός’]

«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

 odysseiatv.blogspot.gr