GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Γροθιές και κλωτσιές - Τούρκοι παρακρατικοί ξυλοφόρτωσαν Κούρδους στο Λονδίνο – Βίντεο

- Εκτός ελέγχουν πλέον ο Σουλτάνος. Κάνει επίδειξη δύναμη στην καρδιά της Ευρώπης με Τούρκους παρακρατικούς να ορμούν πάνω σ...

-


Εκτός ελέγχουν πλέον ο Σουλτάνος.
Κάνει επίδειξη δύναμη στην καρδιά της Ευρώπης με Τούρκους παρακρατικούς να ορμούν πάνω σε Κούρδους που φώναζαν συνθήματα κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Με γροθιές και κλωτσιές χτύπησαν όσους βρέθηκαν στον δρόμο τους, ακόμη και γυναίκες.

Οι διαδηλωτές είναι συγκεντρωμένοι κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ όπου βρίσκεται η πρωθυπουργική κατοικία και πρόκειται αργότερα να συναντηθούν ο Ταγίπ Ερντογάν με την Τερέζα Μέι.

Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν σώμα με σώμα ενώ έγιναν και συλλήψεις.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ Θανάσης Γκαβός, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση των κούρδων εμφανίστηκαν ξαφνικά τούρκοι με σημαίες και επιτέθηκαν στους κούρδους.

Δείτε βίντεο: 





Οι προκλήσεις Ερντογάν δεν έχουν τέλος, καθώς νωρίτερα έξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ με συνέντευξη του στο Bloomberg από την Βρετανία ο Ρ.Τ. Ερντογάν.
Κατηγόρησε τη χώρα μας πώς παρέλαβε αντιαεροπορικά συστήματα S-300 χωρίς κανείς να πει τίποτα, και έστειλε το μήνυμα στις ΗΠΑ πώς «δεν πρόκειται να κόψουμε τους δεσμούς μας με την Ρωσία».
«Και η Ελλάδα αγόρασε πυραύλους S-300 από τη Ρωσία, όμως κανένας δεν της είπε τίποτα», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Bloomberg, στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στις σχέσεις με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, καθώς και στα θέματα της Τουρκικής οικονομίας, εν όψει και των εκλογών της 24 Ιουνίου.

Το ότι «δεν μας είπε κανείς τίποτα» του Ταγίπ Ερντογάν είναι βέβαια παραπλανητικό για να δικαιολογήσει την απόφαση του για τους S-400, καθώς όλα αυτά τα χρόνια με δυσκολία έχουμε να καταφέρει να κάνουμε μία εκπαιδευτική βολή και κρατάμε χαμηλό προφίλ για να μην ενοχληθούν οι Σύμμαχοι.
Έχει πληρώσει βεβαίως, επίσης, ακριβά την προμήθεια αυτή η Ελλάδα με εμπάργκο σε άλλα όπλα. 




pentapostagma.gr