GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής: Χειροπέδες σε 14 άτομα για εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση

- Δεκατέσσερα άτομα εκ των οποίων δεκατρείς Ελληνες και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ...


-
Δεκατέσσερα άτομα εκ των οποίων δεκατρείς Ελληνες και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σήμερα το πρωί.
Πρόκειται για έντεκα άντρες και τρεις γυναίκες οι οποίοι συνελήφθησαν στo πλαίσιo εκτέλεσης ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.


Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για χρηματοδότηση τρομοκρατικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συγκεκριμένα φέρονται να τροφοδοτούσ αν με χρήματα λογαριασμούς ατόμων που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις τρομοκρατίας.
Οι 14 συλληφθέντες φέρονται να τροφοδοτούσαν με χρήματα το «επαναστατικό ταμείο».
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα από τα χρήματα προέρχονταν από ληστείες και οι καταθέσεις γίνονταν σε λογαριασμό προσώπου που πρόσφατα είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και επίθεση κατά πολιτικού προσώπου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρόσφατα συλληφθής, με πλαστά στοιχεία ταυτότητας είχε ανοίξει λογαριασμό στον οποίο συγκεκριμένα άτομα κατέθεταν ποσά από 50 έως και 200 ευρώ.
Η Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είχε ξεκινήσει έρευνα από την ημέρα της σύλληψης του,  και  γρήγορα έφτασε στα ίχνη των καταθετών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για την εκτέλεση των σε βάρος τους ενταλμάτων.


-