GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τα χειρότερα έρχονται: Ο Πούτιν δίνει τον έλεγχο των S-300 στον Άσαντ – Κλιμάκωση μετά το χτύπημα των Δυτικών…

Η Ρωσία ετοιμάζει , σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, με κατεπείγοντα τρόπο  να υλοποιήσει την πολλές φορές ακυρωθείσα παραγ...


Η Ρωσία ετοιμάζει , σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, με κατεπείγοντα τρόπο  να υλοποιήσει την πολλές φορές ακυρωθείσα παραγγελία
πυραυλικών συστημάτων S-300 προς τον Άσαντ μετά τη μονομερή δράση των ΗΠΑ, Γαλλίας και  Ηνωμένου Βασιλείου και την εκτόξευση 120 νέου είδους  πυραύλων Cruise στη Συρία.
«Πριν από μερικά χρόνια, δεδομένου του επείγοντος αιτήματος ορισμένων από τους δυτικούς εταίρους μας, αρνηθήκαμε την παροχή αντιαεροπορικών βλημάτων (AAMS) πυραύλων S-300 στη Συρία.



Κατά την άποψή μου : ό, τι έχει συμβεί αλλάζει άρδην, και θεωρούμε ότι είναι δυνατόν  να εξετάσουμε το ζήτημα αυτό τώρα , όχι μόνο για την Συρία, αλλά και για άλλες χώρες», ανέφερε ο Αντιστράτηγος Α.  Σεργκέι, επικεφαλής του επικεφαλής αντιστοίχου τμήματος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,  κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου για την κατάσταση στη Συρία στη Μόσχα σήμερα  Σάββατο.
«Αυτή η πραγματικότητα της επιθετικότητας της Αμερικής δείχνει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον στις Ηνωμένες Πολιτείες στην αντικειμενικότητα της έρευνας αλλά  επιθυμία να παραβιαστεί η διαδικασία ειρηνικής διευθέτησης στη Συρία για να αποσταθεροποιηθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κάτι που δεν έχει  καμία σχέση με τη δεδηλωμένη απόφαση των ΗΠΑ» , δήλωσε ο Σεργκέι.
«Οι νατοϊκές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν  την ημέρα που  εξειδικευμένη αποστολή θα ξεκινούσε να διερευνήσει το περιστατικό με την χρήση «φανταστικών» χημικών όπλων στην  πόλη όπου συνέβη», είπε ο ίδιος.
Η Ρωσία είχε αναβάλει την υλοποίηση της συμφωνίας για την πώληση έξι συστοιχιών πυραύλωνS-300  στο καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ, αφού ο  Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου είχε «πείσει» για αυτό το θέμα  τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης στο θέρετρο της Μαύρης Θάλασσας Σότσι τον Μάιο, 2013.
Ο Νετανιάχου φέρεται να είχε προειδοποιήσει τον Πούτιν ότι η πώληση των S-300 στην Άσαντ θα ωθήσει πάντα τη Μέση Ανατολή σε ένα είδος πολέμου που  δεν θα είχε καμία σχέση με τις γνωστές μάχες αστικού πολέμου της Συρίας.
Πληροφορίες όμως από την Μόσχα φέρουν ήδη ρωσικούς S-300 είτε να «ταξιδεύουν» για την Συρία είτε ακόμα και να έχουν εγκατασταθεί στην Δαμασκό .διότι οι προθέσεις της δύσης είναι γνωστές εδώ και μερικούς μήνες.
Το χειρότερο όλων είναι ότι υπάρχουν φήμες  ότι ετοιμάζονται και χερσαίες επιχειρήσεις κατά  του Άσαντ ο οποίος πρέπει  πάση θυσία να φύγει από την «μέση» το συντομότερο δυνατό, διότι μετά έχει σειρά το Ιράν και το καθεστώς των μουλάδων.
Η Δύση «παίζει τα ρέστα της» στην Συρία εναντίον του άξονα Μόσχας – Πεκίνου αλλά η ουσία είναι ότι ακόμα και να κερδίσει τις εντυπώσεις, το μέλλον ανήκει σε αυτόν ειδικά τον άξονα που σε μια 5ετία θα ελέγχει τον πλανήτη μας.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"



pentapostagma.gr