GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Ελλάς- Ελλάς» Σείστηκε η Μυτιλήνη με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου από εκατοντάδες κόσμου στην υποστολή της σημαίας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, γνωστοί και άγνωστοι με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Σαπ...



Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες, γνωστοί και άγνωστοι με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Σαπφούς για να
ψάλλουν μαζί με το άγημα του στρατού τον Εθνικό μας ύμνο στην καθιερωμένη υποστολή της σημαίας στην προτομή του Λιμενάρχη Καζάκου έξω από το παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης.



Ο κόσμος από τις 18:00 άρχισε να μαζεύεται δημιουργώντας ατμόσφαιρα «παρέλασης» στην προκυμαία Μυτιλήνης και μόλις το άγημα έκανε την εμφάνιση του όλοι μαζί με ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και την ιαχή «Ελλάς- Ελλάς» υποδέχτηκαν τους φαντάρους και την μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.




Όταν έφτασε η ώρα του εθνικού ύμνου με μια φωνή έψαλαν τον εθνικό ύμνο δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα στην προκυμαία όπου πρόσφυγες, μετανάστες και τουρίστες παρακολουθούσαν ευλαβικά τους Έλληνες να ψάλουν τον εθνικό μας ύμνο.

Στην περιοχή διάσπαρτες στα στενά της πλατείας Σαπφούς βρέθηκαν και 2 διμοιρίες ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο χωρίς όμως να χρειαστεί σε καμιά περίπτωση η παρέμβαση τους.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι διάσπαρτοι γύρω από την πλατεία υπήρχαν και πολλοί μετανάστες χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα, εκεί φάνηκε πως οι πρόσφυγες υποκινούνται από «διάφορους» για να δημιουργούν εντάσεις.


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


ΠΗΓΗ: Lesvospost.com