GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Οι τελευταίες στιγμές του «βασιλιά των σούπερ μάρκετ»

Ο θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη, βύθισε στη θλίψη όχι μόνο τον επιχειρηματικό χώρο, αλλά και το προσωπικό των καταστημάτων του ...



Ο θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη, βύθισε στη θλίψη όχι μόνο τον επιχειρηματικό χώρο, αλλά και το προσωπικό των καταστημάτων του που τον αποχαιρέτησαν με μηνύματα στα οποία εξήραν το
ήθος και την ανθρωπιά του:
«Αντίο Κύριε Στέλιο… Ησουν ένας από τους πιο αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.
Η σπάνια καλοσύνη σου, οι αρχές σου, το παράδειγμα που έδωσες στη διοίκηση των ανθρώπων, και πάνω από όλα η ανθρωπιά σου, μας έκαναν όλους να αισθανθούμε μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη.
Η απώλεια μεγάλη για την οικογένεια, την εταιρεία, τον επιχειρηματικό κόσμο, τη χώρα. Θα θυμόμαστε όλοι το χαμόγελο και το γέλιο σου που μας γέμιζε χαρά.
Καλό ταξίδι Κύριε Στέλιο», αναφέρει ένα από αυτά τα μηνύματα.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης που ταλαιπωρούνταν από γρίπη και μην έχοντας άλλο πρόβλημα υγείας, εισήχθη στο νοσοκομείο «Υγεία» το βράδυ του Σαββάτου και οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι έπρεπε να μπει στην Εντατική, έχοντας  φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη.
Ωστόσο η κατάστασή του δεν σημείωσε βελτίωση, αντίθετα, επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα ο Στέλιος Σκλαβενίτης να καταλήξει λόγω «ενδοπνευμονικής αιμορραγίας», το πρωί της Κυριακής.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"