GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χαμός στο Μακελειό: Για να επιδώσει εξώδικο από την υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας πήγε ο δικαστικός επιμελητής!

Χαμός επικράτησε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα μέσα στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο...


Χαμός επικράτησε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα μέσα στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, δικαστικός επιμελητής πήγε στα γραφεία της εφημερίδας για να
επιδώσει εξώδικο από τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας.





Όπως κατήγγειλε ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αρχικά τον εξύβρισαν και στη συνέχεια δέχτηκε πυροβολισμούς κάτω και δεξιά, κοντά στα πόδια του, για εκφοβισμό.
Μετά από το περιστατικό, ο άνδρας έτρεξε για να βγει από το κτίριο και κάλεσε την αστυνομία, που έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας.






Ο δικαστικός επιμελητής οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας για να δώσει κατάθεση, ενώ η αστυνομία αναζητά τον Στέφανο Χίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα αναφέρεται στο περιστατικό σε ανάρτησή της, σημειώνοντας ότι «το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας με απειλές και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας, άτομο το οποίο αναζητούσε τον Στέφανο Χίο.
Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός.
Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι ακριβώς συνέβη.
Ο σωματώδης άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής αμέσως μετά την είσοδο του εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προφανώς μετά από κλήση του φερόμενου δικαστικού επιμελητή. Ισχυρίζεται ότι κάποιος άγνωστος προς το παρών, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχουν «βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει», καθώς «το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριείχε αποκαλύψεις – «φωτιά»».
Η ανακοίνωση των δικαστικών επιμελητών για τον πυροβολισμό στο «Μακελειό»
Άμεση ήταν η αντίδραση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, η οποία δια μέσου του προέδρου της Γ. Μήτση, τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες δικαστικού επιμελητή για πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».
Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους.
Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται».

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"