GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Βόμβα» στα ΜΜΕ! – Πουλάει ο Θ. Αλαφούζος την «Καθημερινή»;

Πωλητήριο στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» λέγεται ότι έχει βάλει ο Θ. Αλαφούζος κρίνοντας ότι δεν τον συμφέρει επιχειρηματικά να διατηρεί ...


Πωλητήριο στην εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» λέγεται ότι έχει βάλει ο Θ. Αλαφούζος κρίνοντας ότι δεν τον συμφέρει επιχειρηματικά να διατηρεί μια τόσο ακριβή επένδυση, όταν
οι υπόλοιπες δραστηριότητες του – ειδικά στη Σαντορίνη- αποφέρουν περισσότερα κέρδη, σε σχέση με την εφημερίδα που αναγκάζεται να χρηματοδοτεί διαρκώς.




Μάλιστα οι γνωρίζοντες τον επιχειρηματία, υποστηρίζουν ότι την ίδια γνώμη έχουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του που σημαίνει ότι είναι κοινή επιθυμία όλων η απεμπλοκή από τα ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται οτι παρότι έχει διαψευστεί και από τις δύο πλευρές, επανερχονται σε τακτά διαστήματα, δημοσιεύματα που μιλάνε για σενάρια εξαγοράς του ΣΚΑΙ από τον εφοπλιστή Βαγγ Μαρινάκη, ενώ το enimerosi24 είχε μεταφέρει από την Μ. Εβδομάδα τις πληροφορίες ότι κάποια μεγάλη εφημερίδα είχε πέσει στο τραπέζι των διαπραγματευσεων για αλλαγή ιδιοκτησίας, με γνωστο όμιλο ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές λέγεται ότι έως τώρα έχουν γίνει συζητήσεις με εφοπλιστές, αλλά και επιχειρηματίες…

Ενώ το όνομα που ακούστηκε περισσότερο αυτές τις ημέρες ήταν της οικογένειας του Θανάση και Πάνου Λασκαρίδη που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία, καθώς και σε άλλους τομείς με μεγαλύτερη προτίμηση στα ξενοδοχεία, καθώς είναι οι ιδιοκτήτες του εμβληματικού Μεγάλη Βρετανία στην πλ. Συντάγματος, ενώ πρόσφατα μίσθωσαν από την Eurobank και το διπλανό του, King George.

Σημειώνεται, ότι οι εφοπλιστές Λασκαρίδη, για τους γνωρίζοντες, ανήκουν παραδοσιακά στο στενό κύκλο εφοπλιστών πολιτικών φίλων της οικογένειας Μητσοτάκη.
Από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στα πολιτικά πράγματα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ" 


tribune.gr