GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Διαφήμιση – βόμβα κατά της Τουρκίας στους New York Times - Nα μην προχωρήσει η Ουάσιγκτον στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-15 στην Τουρκία (Φωτό)

Διαφήμιση – κόλαφο κατά της Τουρκίας δημοσιεύει η εφημερίδα «The New York Times» Μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εφημερί...




Διαφήμιση – κόλαφο κατά της Τουρκίας δημοσιεύει η εφημερίδα «The New York Times»
Μία από τις μεγαλύτερες αμερικανικές εφημερίδες, που έχει πολύ μεγάλη επιρροή όχι μόνο στην κοινή γνώμη αλλά και στα κέντρα εξουσίας των
ΗΠΑ, χαρακτηρίζει την Τουρκία «αναξιόπιστο σύμμαχο» και ζητεί να μην προχωρήσει η Ουάσιγκτον στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-15 στην Τουρκία, γιατί «Απειλεί να επιτεθεί στα στρατεύματα των ΗΠΑ στη Συρία.
Εισβάλλει τον ελληνικό εναέριο χώρο χιλιάδες φορές το χρόνο, καταλαμβάνει παράνομα την Κύπρο».

Την διαφήμιση καταχώρησε το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο (HALC) που συνεργάστηκε με το Αρμενοαμερικανικό ANCA ενάντια στην απερίσκεπτη πώληση πολεμικών αεροσκαφών F-35 στο αντι-αμερικανικό καθεστώς του Ερντογάν της Τουρκίας.

Αναλυτικά το κείμενο της διαφήμισης:
Η Τουρκία είναι αναξιόπιστος σύμμαχος: Απειλεί να επιτεθεί στα στρατεύματα των ΗΠΑ στη Συρία. 
Εισβάλλει τον ελληνικό εναέριο χώρο χιλιάδες φορές το χρόνο, καταλαμβάνει παράνομα την Κύπρο (μέλος της ΕΕ), χρησιμοποιεί πολεμικά πλοία για να εκφοβίσει αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου, φυλακίζει περισσότερους δημοσιογράφους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, προσβάλλει τον Αμερικανό πρεσβευτή και συλλαμβάνει διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ.
Αρνείται τις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, αποκλείει την Κύπρο και την Αρμενία, βομβαρδίζει τους Κούρδους ενώ πολεμούν το ISIS, αγοράζει ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και επιτίθεται ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές στο έδαφος των ΗΠΑ.






ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"