GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

H ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Έτσι είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ :  Απολυταρχική ισλαμιστική δικτατορία Ο νέος υπουργός Ε...



Έτσι είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ :  Απολυταρχική ισλαμιστική δικτατορία
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο, την επομένη της απόπειρας πραξικοπήματος είχε χαρακτηρίσει μέσω τουίτερ την
Τουρκία ως ¨ Απολυταρχική ισλαμιστική δικτατορία¨.
………………

Σύμφωνα με την είδηση του BBC-τουρκικά, ο προερχόμενος από το συντηρητικό κόμμα του Τσαγιού και πρώην μέλος του κογκρέσου Μάικ Πομπέο είχε αποφοιτήσει πρώτος από την στρατιωτική σχολή του Σ.Ξ. –Γουέστ Πόιντ κατά το έτος 1986.
Ο Πομπέο είναι επίσης απόφοιτος της νομικής του Χάρβαρντ.
……………….

Το 2013 την αντίδραση των Δημοκρατικών και του μουσουλμανικού λομπι στις ΗΠΑ, είχε προκαλέσει δήλωση που είχε κάνει, χαρακτηρίζοντας ως συνεργούς των τρομοκρατών, τους μουσουλμάνους ηγέτες που δεν επικρίνουν αυστηρά τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Ο Πομπέο είχε αντιταχθεί στο σχέδιο του Ομπάμα για κλείσιμο του Γκουαντάναμο και όταν το 2013 επισκέφτηκε την βάση, μιλώντας για τους τότε απεργούς πείνας κρατούμενους είχε δηλώσει πως ¨Εμένα μου φάνηκε πως πήραν πολλά κιλά¨.

Ο Πομπέο αναφερόμενος στον πρώην εργαζόμενο της ΝΣΑ Έντουαρντ Σνόουντεν που είχε διαρρεύσει σε εφημερίδες απόρρητα κρατικά έγγραφα, είχε πει πως ¨είναι ένας προδότης της πατρίδας που πρέπει να εκτελεστεί¨ .
………………..

Ο Μάικ Πομπέο είναι επίσης ενάντιος στις εκτρώσεις, εκτός αν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της μητέρας.



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"