GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

EKTAKTO: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη – Αναζητούνται ακόμη τέσσερα άτομα από την ΕΛΑΣ

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και τεσσάρων ακόμη ατόμων εκδόθηκε σήμερα το πρωί, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές...


Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και τεσσάρων ακόμη ατόμων εκδόθηκε σήμερα το πρωί, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές. Ενεργοποιήθηκε το αυτόφωρο για την
εισβολή στο γήπεδο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να οπλοφορεί όπως εμφανίζεται σε πολλές φωτογραφίες, αλλά πιθανόν από το φύλλο αγώνα του διαιτητή.





Το ένταλμα αφορά κυρίως αυτό που είδε όλη η Ελλάδα που στη μέση του ο κ. Σαββίδης είχε θήκη με πιστόλι, οπότε δεν θα μπορούσε παρά να κινηθεί η εισαγγελία.

Ωστόσο η αστυνομία, όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, αναζητά τον Ρώσο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο για την εισβολή στο γήπεδο που προκάλεσε τη διακοπή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και όχι για το γεγονός ότι είχε μαζί του όπλο, χωρίς βεβαίως να σημαίνει αυτό πως δεν θα προκύψει και στη συνέχεια κατηγορία για την οπλοφορία. 

Αν και οι φωτογραφίες των πρακτορείων έχουν καταγράψει την κατοχή του όπλου από τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και την κίνησή του, ορισμένες στιγμές, να πιάσει το περίστροφο, η ΕΛΑΣ τον αναζητά στα πλαίσια του αυτοφώρου μόνο για την εισβολή και τη διακοπή. 

Υπενθυμίζεται ότι όλα συνέβησαν στο 90ο λεπτό του ντέρμπι της Κυριακής όταν ο διαιτητής Κομίνης ακύρωσε το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Βαρέλα μετά από σχετική υπόδειξη του επόπτη.

Το σφύριγμα του διαιτητή προκάλεσε το ξέσπασμα του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ως ταύρος εν υαλοπωλείο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και, όπως καταγγέλλει η ΑΕΚ, είπε στον διαιτητή Κομίνη «είσαι νεκρός».

Υπέρ του Ιβάν Σαββίδη, τάχθηκε με ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λίγες ώρες μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας ανέβασε μια φωτογραφία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έγραψε:
«Όταν έχεις ρίξει καμιά κατοστάρα στην ομάδα και σε κλέβουν από παντού, κάθε αντίδραση, ακόμα και οι λανθασμένες, είναι δικαιολογημένες… Respect στον Ιβάν».

Δείτε τις φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο: 



ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"