GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ι.Μάζης : Η Τουρκία το πάει σε αναμέτρηση

Η Τουρκία πλέον , ρισκάρει ακόμη και την αναμέτρηση με την Ελλάδα , όσο βλέπει υποχωρητικότητα και κατευνασμό, θεωρώντας ότι τώρ...



Η Τουρκία πλέον , ρισκάρει ακόμη και την αναμέτρηση με την Ελλάδα , όσο βλέπει υποχωρητικότητα και κατευνασμό, θεωρώντας ότι τώρα είναι η στιγμή να προβάλλει όλες
τις προκλητικές διεκδικήσεις της.
Αυτό σημειώνει μεταξύ άλλων , ο καθηγητής Γεωπολιτικής και Γεωγραφικής Οικονομίας, Ιωάννης Μάζης , μιλώντας στον 98.4.
Κατά τον ίδιο , οι σύμμαχοι όπως οι ΗΠΑ, δεν πρόκειται να κινηθούν , αν δεν πειστούν ότι ο ελληνισμός είναι έτοιμος να υποστηρίξει τα δικαιώματα του όπως τα ενεργειακά , που προκύπτουν από το δίκαιο της θάλασσας και τις ΑΟΖ.
Η απαγωγή και κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών θα χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία, για να τεθεί η Ελλάδα σε ομηρεία αναφορικά με τις διεκδικήσεις του Ερντογάν, από την Θράκη και το Αιγαίο μέχρι και την Κύπρο.
Ο Ιωάννης Μάζης, θεωρεί ότι η αντίδραση της Ελλάδας στην υπόθεση σύλληψης των δύο στρατιωτικών ήταν απαράδεκτη σε επίπεδο δηλώσεων της πολιτικής ηγεσίας, μιλώντας για στημένο σκηνικό με στόχο την κλιμάκωση της έντασης, που κατά τον ίδιο οδηγεί στην εκτίμηση ότι η Τουρκία θα δημιουργήσει κι άλλα επεισόδια.




ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"