GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ετοιμαζε να πουλησει και τον ΠΑΟ σε ΤΟΥΡΚΟΥΣ ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ......ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!!

Όλα ξεκίνησαν εκείνες τις ημέρες του Δεκεμβρίου, κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα. Τότε άν θυμάστε κατά πα...


Όλα ξεκίνησαν εκείνες τις ημέρες του Δεκεμβρίου, κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν στην Αθήνα.
Τότε άν θυμάστε κατά παράβαση των συμφωνηθέντων,ο Τούρκος Πρόεδρος αντί να
μιλήσει στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 
έδωσε συνέντευξη στον Σκαι του Γιάννη Αλαφούζου. Τελικά καλά λένε όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Γράφει ο Βασίλης Ντούτσης.


Και γιατί το λέω αυτό;

Γιατί ένα από τα ζητήματα της ατζέντας του Τούρκου Προέδρου ήταν και υποψήφια ντίλ στην Ελλάδα Τούρκων επιχειρηματιών.
Ένα από τα ονόματα πού έπεσαν στο τραπέζι ήταν και εκείνο του Παναθηναικού με πρωτοβουλία του ίδιου του Αλαφούζου, που έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να αποβάλει το βαρίδι, κατ αυτόν Παναθηναικό από πάνω του.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η συνέντευξη δόθηκε στο παλαιό μέλος της Παναθηναικής συμμαχίας του Αλαφούζου, δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά.
Ο επόμενος κρίκος της αλυσίδας ήταν ο προσωπικός φίλος, τόσο του Ερντογάν όσο και του Αλαφούζου, παραγωγός του γνωστού τηλεπαιχνιδιού του ΣΚΑΙ Acun Ilicali, ο οποίος θα έκανε και τις προαπαιτούμενες ενέργειες στην Τουρκία, ώστε να προσελκύσει υποψήφιους επενδυτές για τον Παναθηναικό.
Τους επόμενους μήνες παίχτηκε ένα πραγματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας-Κωνσταντινούπολης-Άγκυρας και όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς για τα σχέδια του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Και ο ξενοδόχος λεγόταν Δημήτρης Γιανννακόπουλος.
Ο ιδιοκτήτης της Καε, πού μέχρι τότε δεν έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον για την ποδοσφαιρική ομάδα, μόλις πληροφορήθηκε τις ενέργειες Αλαφούζου, πιθανότατα  από πληροφόρηση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έγινε έξω φρενών και αποφάσισε να βγεί μπροστά. Και αψηφώντας ακόμα και την ηρεμία της ομάδας μπάσκετ δεν δίστασε να τα βάλει και με τον πανίσχυρο Τζόρντι Μπερτομέου της Ευρωλίγκα.
Μην ξεχνάτε ότι βασικός χορηγός της διοργάνωσης αυτής είναι οι Τούρκικες αερογραμμές και για όσους βλέπουν τα πράγματα πάνω από την σκακιέρα, τώρα θα αντιλαμβάνονται, ότι η πραγματική αιτία της κόντρας Γιαννακόπουλου και Τούρκων – Ευρωλίγκας, ασφαλώς και δεν ήταν οι αναρτήσεις στο ίνσταγκραμ, αλλά η πώληση του ποδοσφαιρικού Παναθηναικού σε Τούρκους επιχειρηματίες.
Δεν ξέρω άν λειτούργησαν τα πατριωτικά αντανακλαστικά του Λάκωνα Γιαννακόπουλου, το μόνο σίγουρο πού ξέρω είναι ότι μίλησε η μεγάλη του αγάπη για την ομάδα της ελληνικής πρωτεύουσας, του Παναθηναικού.
Και όσο και άν μιλάμε για την παγκοσμιοποίηση πού έχει απλώσει δίχτυα παντού, υπάρχουν κάποια πράγματα σε τούτη την χώρα πού είναι αδιαπραγμάτευτα, όταν οπαδός αυτής της ομάδας υπήρξε ο θρυλικός μαύρος καβαλάρης της μικρασιατικής εκστρατείας, Νικόλαος Πλαστήρας.
Και πρός Θεού δεν κυοφορούμε εθνικιστικά ζητήματα ,άλλωστε όσοι με διαβάζετε με ξέρετε καλά ώς πρός αυτά τα ζητήματα, αλλά όπως προείπα κάποια πράγματα σ αυτόν τον τόπο είναι αδιαπραγμάτευτα. 
Άλλωστε από ότι φαίνεται το έργο θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, αφού ο Γιαννακόπουλος αποδείχτηκε φύλακας αντίστασης στα σχέδια των Τούρκων για την πώληση του Παναθηναικού και αυτό σίγουρα δεν θα το ξεχάσουν όχι μόνο οι Τούρκοι αλλά και τα ντόπια γιουσουφάκια τους.
Και επειδή έχουν αποκατασταθεί πλήρως και οι σχέσεις Μαρινάκη – Αλαφούζου, μην ξεχνάτε και το θερμό γλέντι του προέδρου της τουρκικής Φενέρμπαχτσε με τον Μαρινάκη στον Ρέμο και την υπογραφή της Αρχής των Αθηνών εμπνεύσεως Βαγγέλη Μαρινάκη πού πρώτη πρώτη υπέγραψε ο Μπερτομέου. Βάλτε τα όλα αυτά στην ζυγαριά και σκεφτείτε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένος και ψυλλιασμένος αφού είμαι σίγουρος ότι θα δεχτεί χτυπήματα και κάτω από την ζώνη, αλλά ό ίδιος γνωρίζει ότι άν τα καταφέρει θα γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην Παναθηναϊκή ιστορία.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


prasinoforos.